Egy margherita pizza vékony tésztával hány kalória lehet? Ha egy ilyet eszek csalónapon az belefér?
Figyelt kérdés
Egy ilyet ennék ebédre + este egy fehérjeshaket.2021. febr. 7. 14:04
1/10 anonim válasza:
A csalódás lényege, hogy nem számolsz kalóriát.
3/10 A kérdező kommentje:
Tudom, de azért annyira nem akarom elcseszni, mert úgy a heti kalóriabevitel nagyon megdobódna.
2021. febr. 7. 14:28
4/10 anonim válasza:
Akkor ne tarts csalónapot ha ennyire félsz tőle, ennyire egyszerű. A csalónapnak amúgy nem az a lényege hogy kieszed azon a napon az egész hűtőt, és megeszel kb 6000 kalóriát
5/10 A kérdező kommentje:
Nem lehetne hogy a kerdesre valaszolj? Az a kerdes hogy hany kaloria ez
2021. febr. 7. 16:36
6/10 anonim válasza:
Szintén vékony tésztájú négysajtost ettem nemrég csalónapon, 400 grammos volt és kb.1000 kalória.
7/10 anonim válasza:
Kb 1200kcal,tessék, válaszoltam
8/10 anonim válasza:
Mekkora pizza? 1 szelet átlagos pizza legalább 400 kalória, a sajt renkívül gazdag zsírban és egy gramm zsír 9 kalória, akkor ott a szénhidrát a tészta. Fehérlisztből van. Meg amit nem számoltam mert nem tudom. Én pl nem eszek meg diétában semmit, még csalónapon sem, amiről nem tudom pontosan hogy mi van benne.
9/10 anonim válasza:
ristorante margeritha 850 körül van.
10/10 anonim válasza:
Mekkora volt a pizza? Amugy egy egész pizza, amit mondjuk egy étteremből rendelsz és nem azaz előre fagyasztott pizza a sparba vagy tescoba, az 1000-1700 kcal között bármennyi lehet. Pl Mennyi sajt van rajta, mennyire olajos, hány cm (atlagosan 25-28 cm). De mivel ez neked egy "csalónap", edd azt ami jól esik :D, belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!