Vannak még itt ilyen hozzáállású emberek? Ti milyen gyakran tartotok csalónapot?
Általában szigorú (napi 1000 kalóriás) diétát tartok, de ha pl elhívnak cukrászdába, vendégségbe megyünk, stb., olyankor úgy vagyok vele, hogy arra a napra már úgyis mindegy, és mindent megeszek otthon is ami elém kerül.
Ti hogyan változtattatok ezen?
Nem kevés ez az 1000 kcal?
Attól, h "csaló nap", nem azt jelenti, h aznap ami eléd kerül, azt meg kell enned. Nálam a csaló nap annyiban merül ki, h 1 nap, 1 étkezéskor azt eszek, amit mondjuk már nagyon ennék: lasagne, hamburger vagy hasonló olyan dolgok amik a fogyókúrába nem férnek bele.
Nagyon nem mindegy, h mennyit eszel a tiltott kajákból aznap, amikor megengeded magadnak a csalást. Így értelmetlen sanyargatnod magad nevetséges 1000 kcal-val. A 2x-ét megeszed a csalónapon és a szervezetedet leterheled a hirtelen sok cukorral és szénhidráttal. Ezzel max egy jó kis gyomorfekélyt kapsz.
Na akkor most megosztok veled egy kis infot. Hány éves vagy????
A BMI szerint (tudod mi az a BMI egyáltalán?), 18,42 az indexed, ami soványságra utal. Hova is szeretnél fogyni? Egyáltalán tisztában vagy, h miből mennyit kell bevinned? H a szervezetednek mire van szüksége?
Imádom az ilyeneket, akik vakegér módjára "fogyóznak" és azt sem tudják, h mi az egészséges. Leírnád, h mit eszel 1 nap? Kíváncsi vagyok. Szerintem neked ezzel a súllyal nem fogynod kell, max formásodnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!