Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ha 2 havonta megeszem egy jo...

Ha 2 havonta megeszem egy jo kis 4 sajtos pizzat, magyarul csalonapot tartok, az bezavarhat a dietamba?

Figyelt kérdés

Az edesseget nem kivanom, az edes iztol rosszul vagyok ha esetleg eszek egy kanal mezet, ha pl beteg vagyok.

Viszont a pizzaert megveszek. Csinaltam turopizzat de az nem olyan.

Mar ejszakak ota almodom is a pizzarol annyira megennem.

Szerintetek mi van akkor ha eszek pl egy kis meretu pizzat ebedre ugy 2 havonta?

2016. okt. 4. 13:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmi.A fogyókúrád nem egy napom fog eldőlni.Ha eddig sikerült betartani akkor a pizza után sem lesz gond.
2016. okt. 4. 13:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Semmi.

Még csak csalónap sem lesz, ha az aznapi többi étkezésre odafigyelsz és ne adj' Isten még mozogsz is egy kicsit.

2016. okt. 4. 13:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Semmi.

Ha a makróid jók aznap, nem is kell csalónap😉😉

2016. okt. 4. 14:08
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Csalónap bőven belefér heti 1 alkalommal. Legalább az anyagcseréd újra begyorsul és nem áll le a fogyás. 1 nap eredménye nem számít semmit sem, ez jusson már el az agyatokig.
2016. okt. 4. 14:23
 5/6 anonim ***** válasza:
58%

Amikor fogytam, nekem heti 1-2 lelkesebb nap volt, főleg nyaraláskor s a többin is viszonylag sokat és zsírosat ettem, csak éppen deficitben voltam... Úgyhogy természetesen fogytam.

2 havonta akár egy komplett tortát is betolhatsz, nem történik semmi (max. kicsit rosszul leszel és másnap keveset eszel, akár fogyhatsz is emiatt). 2 havonta... Kis pizza... A deficiteddel akkor se történik sokminden, ha a szokásos ételeiden felül eszed meg. Ha nem, akkor pedig mi ebben a csalónap? Ja hogy a diétás elveidbe nmem fér. Nem baj, magához a fogyáshoz nem kellenek ilyen elvek s szabályok, csak deficit.

2016. okt. 4. 16:32
 6/6 A kérdező kommentje:

Igen a dietamba elvileg nem fer bele a feherliszt se a sok CH.

Megnyugodtam, nagyon jo volt olvasni amiket irtatok 😊

2016. okt. 4. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!