Fogyózók, életmódot váltók! Ti szoktatok csalónapot tartani?
Én szoktam, sőt fogok is, mert néha mást is akarok enni, mint amit az életmódom alapvetően enged, de ez nem baj, ez a tökéletlen betartása is jobb nekem, mintha máshogyan élnék.
Nem hiszem, hogy többet ennék ilyenkor, de változó és amúgysem számolom. A szénhidrát ugrik meg, főleg most, hogy másfél év után újra krumplit van kedvem enni, ez egy nagyon friss fejlemény s nem tudom, meddig fog tartani. Egyébként legfeltűnőbben abban nyilvánul meg a kilengés (s igazából erre kéne korlátozódnia, de az életmódváltásaim elején rebellis és kísérletező vagyok ilyenkor, s megállapítom, nem éri meg nagyon eltérni az életmódomtól), hogy eszem néhány almát. Tele a ház friss nyírségi almával, ilyenkor nagyobb a gyümölcsigényem.
Elég jó az étrendem ahhoz, hogy különösebben ne hiányozzon semmi más. De az alma pótolhatatlan :)
Hát úgy konkrétan, hogy csalónap olyat nem tartok.
Ha édességre vágyom főleg gyümölcsöt, zabkását eszem mézzel. Ha ünnep van-szülinap stb akkor eszek sütit is meg ilyeneket. De én nem fogyókúrázom, egyszerűen életmódot váltottam, nem is számolom a kalóriákat, főleg tojást, zabot, kölest, rizst, zöldségeket, gyümölcsöket, gombát, húst, tojást, diót és tejterméket eszem.
Na épp ez a baj,amit az első válaszoló mondott,én régebben sohasem tartottam csalónapot,viszont egyik hétvégén mikor a család összeült ennem kellett este is sütiket stb.
Azóta legalább 1-2 hetente 1 napot elcsalok.:D és nagyon nehezen tudom így is megállni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!