Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Elkezdtem szedni a superfat...

Elkezdtem szedni a superfat burner tabletat hogy szalkasisak mert ugye elegeti a zsirt es azlenne a kerdesem h bezavarhat e a menstruacioba? Mert az ugye a zsirszazalektol fuggoen van

Figyelt kérdés
2015. szept. 3. 06:58
 1/5 anonim ***** válasza:
O.O Nem, a menstruáció hormonális. Olyan szempontból igazad van, hogy drasztikus diétáknál (értsd. éheztetés) előfordulhat hogy kimarad a menstruáció, de gondolom nem csak ezt eszed.
2015. szept. 3. 08:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Nemtudom mert hallodtam olyat ha keves vagy csokken a zsir szazalek akk zavarhatja vagy kesleltetheti (150cm es 46kg vagyok es rendszeresen edzek)ezert kerdezem zsirszazalek miatt
2015. szept. 3. 10:35
 3/5 anonim ***** válasza:
a szalkasisak nem fugg össze a superfat burner zsírszazalékkal. Erre ügyeljél.
2015. szept. 3. 13:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen, extrém alacsony zsírszázaléknál (ami már nem elég a női szervezet rendes működéséhez) esélyes, hogy kimarad a menses. Ahogy extrém esetekben (pl. éhezés, hajótörés, ilyesmi) is.

Ez logikus, válságos, életet veszélyeztető helyzetben katasztrofális ötlet egy terhesség.

Tabletta nem égeti el a zsírt. Ahhoz jó étrend kell s persze a mozgás is segít.

2015. szept. 3. 16:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy tablettától nem fogsz fogyni. A menstruáció meg extra drasztikus helyzetben marad ki, amikor kb. életmentéshez kell ez, hogy ne terhelje a szervezetet.
2015. szept. 4. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!