Belebolondulok ebbe rohadt igazságtalanságba a menstruációba és mindenbe! Hogyan legyek normális ember?
"24éves vagyok nem tini hiszti "
Attol meg hiszti.
Amugy ki mondta hogy az elet igazsagos?
Valami gond azért lehet a háttérben, ha ennyire durván vérzel és ilyen fájdalmas.
Azt lehet kezelni és elviselhetővé tenni.
Nekem is fáj, de gyógyszerrel elmúlik. Nekem is nagyon vérzik, de csak két napon.
Korábban voltak nagyobb fájdalmaim, ami semmitől sem múlt el. Ki is derült, hogy cisztám volt, attól fájt annyira.
Szóval ha nem voltál még, akkor mindenképpen egy alapos kivizsgálás.
Nézd a jó oldalát, minket nem tudnak tökön rúgni, nem kell sűrűn vizelni a prosztatagondunk miatt, nem lesz merevedési problémánk, nem kell "versenyeznünk" a nemi szervünk méretével :)
"nem kell "versenyeznünk" a nemi szervünk méretével"
De a mellméretünkkel kell. :S
5: Tényleg! Igazad van :D Csak pozitív akartam lenni :D
Kérdező:
Ha nem teszel semmit az ügy érdekében, akkor törődj bele és ne hisztizz.
Orvoshoz már csak azért sem ártana menned, mert komoly gondok is lehetnek. Akár már egy nagy ciszta is nőhetett benned, vagy lehet endometriózis. Minden jobb, ha időben fedezik fel.
A fogamzásgátló is segít, ahogy írták már.
A vizsgálat egyáltalán nem olyan, mintha megerőszakolnának.
Talán egyéb segítség is jól jönne neked, hogy leküzd ez a hozzáállást.
Hármas vagyok, én tényleg átérzem a helyzeted, nálam is ez volt, ájulás, remegés, hányás, menni nem bírtam, beszélnise!, hasmenés, úgy éreztem meghalok, egy percet nem bírom tovább. A további 28 (vagy amennyi a ciklusod) meg egy merő pszichológiai kínzás, pontosan tudod, hogy mi fog történni és mikor és semmit nem tudsz ellene tenni. Mozgás, vízivás, torna, semmi ilyesmi nem segített. Semmilyen recept nélkül kapható fájdalomcsillapító nem hatott. Az emberek lenéznek, mert semmi látható jele nincs a fájdalomnak, csak annyi, hogy falfehér vagyok, így azt hiszik megjátszom... Vagy azt mondják: bírjad ki. Mióta gyógyszert szedek azért szólnak le sokszor mert szerintük inkább tűrnöm kéne, mint hogy gyógyszer egyek...
De... A te hozzáállásod szerintem nem normális. Itt nem csak a menzesztről van szó. Egy felnőtt nő felelőtlen ha nem megy el nőgyógyászhoz, rákszűrésre meg ilyenekre. Akkor is nem akar gyereket. Én sem akarok, mégis megyek! És inkább szenvedsz egész életedben, mint hogy adj egy esélyt a megoldás megtalálására? Ez már inkább gyerekes gondolkodás.
De mitől van ez?
Bántottak gyerekkorodban?
Ért valami kellemetlenség, amikor nőiesedtél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!