Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ez megfelelő mennyiségű+minősé...

Ez megfelelő mennyiségű+minőségű étel egy 16 éves lánynak?

Figyelt kérdés

Reggeli:

-25g zabkása

-2db nagy barack(300g)

-fél db puffasztott rizs rászórva a zabkására

+20g tej

Tízórai:

-2 szelet puffasztott rizs

-30g avokádó

Ebéd:

-50g tészta

-75g marhahús

-1 kisebb cékla (75g)

-fél paprika (70g)

-1db pufirizs

-30g ketchup

(és most jön az, amit elterveztem)

Uzsi:

-2db pufirizs

-20g avokádó

Vacsi

-marhahús (kb 120g)

-zöldségek(pari, paprika..)

Nem túl sok?

2019. júl. 29. 13:02
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Igazából nem éhezek, mindig tele van a hasam, most is.

Ezt a súlyt szeretném megtartani. Ehhez elég 1300kcal?

2019. júl. 29. 15:42
 22/26 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Mondd már meg nekem, hogy mibe és miért teszed bele azt a 2 dkg tejet? El nem tudom képzelni, hogy mi a célja. Ahogy az 5 dkg avokádónak sem látom semmi értelmét. 2 dkg avokádó 2 db pufirizsen meg sem látszik. Nagyon gyenge trollkodásnak tűnik.
2019. júl. 29. 16:06
 23/26 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Ezen kívül ha valakinek 175 cm magasan sikerülne 45 kg-nak lennie, az pontosan tudná, hogy mennyi az a mennyiség, amivel még éppen nem hal éhen, de tudja azt a hihetetlenül ronda kinézetét tartani. Persze menstruáció nélkül, csomókban hulló hajjal, mozgó fogakkal. Szóval a kérdésedre válaszolva de, sok.
2019. júl. 29. 16:08
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg orvosi segítségre lenne szükséged, mert nem is látod, hogy mi a baj... :(
2019. júl. 29. 17:33
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Én is kiszámoltam a kalóriákat, nekem kb. 1100-ra jött ki. Annyira nem borzalmasan kevés. A fehérje rendben van, van benne sok zöldség, mérsékelt szénhidrát, a zsírt nehéz megsaccolni, mert nem tudom, milyen formában készült a marhahús, és melyik részéből. Ha zsírosabb, akkor lehet, hogy ennél több a kalória. Szerintem nem rossz az összeállítás.

Kérdező, a súlyod elég alacsony, és fejlődésben vagy, többet kellene enned. Sajt, tojás, főtt rizs ebédre/vacsorára a pufi helyett még bőven beleférne. Ha még mozognál is, nem csak otthon üldögélsz, akkor főleg nem ártana feljebb vinni a kalóriát pár százzal.

2019. júl. 30. 15:09
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

45kg és 175cm? S még tetszik is neki? Mi a franc?

A te esetedben nem a súlytartás lenne a cél...

2019. dec. 19. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!