Körülbelül 2 hete költözés közben kicsavartam egy nagy csomaggal a karom,ahogy így oldalasan megemeltem.Azóta a könyököm nagyon fáj, nyomásra érzékeny ..valakinek hasonló ?
Figyelt kérdés
Utána néhány napig alig bírtam használni azt a kezem. Könyököm is nagyon fajt és fáj is azóta . Néha jobb, de ma éjjel is felebredtem, hogy ahogy fekszem rajta , eléggé faj.
Könyökömtől lefelé fáj, de ennek lassan 2 hete, hogy megsérült . Húzódik , nyomásra érzékeny a könyököm . Az elején a kezem sem bírtam használni , az mostmár jobb.
nov. 6. 06:56
1/7 Ypszilon1980 válasza:
Sokáig az is lehet, de mondjuk egy fizikális vizsgálat jó lenne, mert pl. egy porc vagy csontsérülést ki kellene zárni, esetleg nem-e történt egy enyhe ficam.
2/7 anonim válasza:
Ezzel már 1-2 nap után orvoshoz kellett volna menni, ha nem akarsz maradandó károsodást kockáztatni.
4/7 A kérdező kommentje:
Lassan egy rákos beteget sem látnak el rendesen , egy könyökfájás miatt ha oda megyek akkor kinevetnek. Ezért nem mentem el orvoshoz.
Illetve többen azt mondják ez a tenisz könyök az erőltetés miatt, és majd hetek hónapok múlva elmúlik .
nov. 6. 15:13
5/7 Ypszilon1980 válasza:
Ezt meg honnan veszed? Nem röhögnek ki, de akkor is akár ha 2 hónap múlva lesz is időpontod, de menj el orvoshoz, vagy legalább háziorvoshoz, ha nem múlik. Többen azt mondják ez teniszkönyök, de ugyebár nem orvosok, vizsgálat nélkül ezt nem lehet kijelenteni, és hát nálunk is a kórházban volt már olyan, akinek egy csontdarab letört, vagy a porc sérült egy ilyen ártalmatlan akció után.
6/7 anonim válasza:
A teniszkönyök, nem hirtelen alakul ki, hanem hosszú hónapok, évek alatt. Tehát ez nem az. Menj el orvoshoz, mert amit eleinte könnyedén helyretesznek, azt később műtéttel sem biztos, hogy tökéletesre lehet csinálni. Vagy kapsz rá valamit, ami segíti a gyógyulást. Nem kell mindent elhinni, amit az egészségügyről mondanak.
7/7 gungasam válasza:
Fastum gél és borogatás+pihentetés. Magától nem fog visszacsavarodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!