Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan költözzek el itthonról,...

Hogyan költözzek el itthonról, miből?

Figyelt kérdés
20-as éveimben járó pályakezdő vagyok, de nincs annyi fizetésem, amiből eltudnék költözni és fenntartani magam albérletben és megőrülök itthon, szégyellem magam, hogy még itthon élek. Ki hogy lépte ezt meg, mennyiből lehet a legolcsóbban kihozni egy hónapot Pest megyében? Létezik esetleg valamiféle támogatás erre a célra?

szept. 14. 01:23
 1/6 anonim ***** válasza:
73%
Semmilyen támogatás nincs. Én 35 évesen is otthon élek. Nem szégyellem magam, mert nem én tehetek arról, hogy a nyugati àrak mellé balkáni fizuk társulnak
szept. 14. 04:15
 2/6 anonim ***** válasza:
88%
Én szobát béreltem más fiatalokkal közös lakásban. Ez viszonylag olcsón kijött. Kell kicsit alkalmazkodni, de életem egyik legjobb időszaka volt, jó lakótársaim voltak és önálló életem.
szept. 14. 04:53
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Persze, jobb idegenekkel együtt lakni és albira szórni a pénzt, mint a saját családoddal és félrerakni öneröre / külföldre költözésre
szept. 14. 08:59
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Millió meg egy okot lehetne sorolni, amikor jobb.

szept. 14. 12:36
 5/6 anonim ***** válasza:
74%
Kezdj el feleséget keresni.
szept. 14. 15:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Magyarországon átlagosan 27,1 évesen költöznek el a gyerekek a szülőktől, az uniós átlag 26,4. Tanulj,képezd magad, keress jobb fizető állást és addig értelemszerűen a szüleidnél élsz. A pártalálás is segíthet, mivel a kormány a családokat és a házasokat támogatja, egyedül bizony kemény lesz elköltözni.
szept. 18. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!