Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Bokasérülés mit tegyek?

Bokasérülés mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tegnap elestem véletlenül, a bokám befelé fordult. Rá tudtam állni de bedagadt kívül belül, folt nincs rajta. Most is tudok járni, de lassan, mozgatni is tudom, mérsékelten fáj ha mozgatom. Éjjelre felpolcoltam, most fáslizom, krémezem, nem lett éjjel se jobb se rosszabb. Mennyire lehet nagy a gáz? Egy hete van új munkahelyem (iroda) félek orvoshoz menni nehogy begipszeljék, muszáj mennem dolgozni, valahogy bebicegek holnap. Miből tudnám ha nagyobb gáz lenne?
2023. szept. 17. 08:30
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Nem, nem mentem végül tegnap orvoshoz. Ma már nem fáj szerencsére szinte semennyire, enyhén dagadt már csak, de nem járkálok vele feleslegesen sehova és fáslizom kenem továbbra is, munkahelyen úgyis ülök egész nap, felpolcolom ott is. De fájni már nem fáj.

5 és 7 évesek, szóval teljesen feküdnöm esélytelen lenne amúgy is, hiszen iskolába oviba kellett most vinnem őket stb még nem önellátóak, nincs se nagymama se senki aki segítsen.

2023. szept. 18. 07:26
 22/30 anonim ***** válasza:

Figyelj kérdező (21)! A te dolgod. Mi itt tanácsot adni vagyunk, hisz ezt kértél. Csak mérlegeld, hogy milyen példát mutatsz ezzel a gyerekeknek a jövőre nézve? Nem igazán jót. A dagadás minden, csak nem jó. És mi garantálja, hogy a főnökeid/feletteseid biztosítanak egy plusz széket, amire még legalább kell valami, hogy a szív vonalánál magasabban legyen a lábad.

Nem hiszem, hogy ilyen helyzetbe nem tudnád megkérni a szomszédot, hogy vigye már be a gyerekeket az óvodába, bölcsődébe.

2023. szept. 18. 07:33
 23/30 A kérdező kommentje:

Persze, a szomszédot akit 2-3 hetente látok, egy agglegény, azt se tudom itt él e teljesen mert sokszor hetekig nem látom, balra meg egy üres telek van, mögöttünk meg egy öreg néni, vele se sokat beszélek mert teljesen másik utcáról jár és betonkerítés van köztünk, néha ha köszönök neki utcán szerintem azt se tudja ki vagyok.. falun lehet működik ez, nagyobb városban egy szomszéd se fog napi 2* 2 felé járkálni a gyerekeiddel. Egyik barátnőm megkérdeztem nem tudna e segíteni, de lázas a gyereke, így ő nem megy ma vele.

Nincs főnököm, vagyis van, 600 km-re, van saját irodám, meg tudom oldani a polcolást.

Inkább az volt a kérdésem mi utal arra ha nagyobb a baj.

2023. szept. 18. 07:47
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Legyen szép napod! Csak bízok benne, hogy nem azoknak lesz igaza, aki óva intett téged attól, hogy ma dolgozni menj orvos helyett.

A dagadás egyébként min. szalaghúzódás, részleges szakadásra utal.

2023. szept. 18. 07:51
 25/30 anonim ***** válasza:
Hogy telt a mai napod? Még mindig dagad a lábad?
2023. szept. 18. 18:19
 26/30 A kérdező kommentje:
A dagadás lement róla már tegnap estére, kicsi fájdalom még van. Köszi!
2023. szept. 19. 08:10
 27/30 anonim ***** válasza:
Azóta javult vagy romlott a helyzet?
2023. szept. 26. 07:35
 28/30 A kérdező kommentje:
Javult, már semmi panaszok nincs.
2023. szept. 26. 09:00
 29/30 A kérdező kommentje:
panaszom*
2023. szept. 26. 09:01
 30/30 A kérdező kommentje:
Ha valakit utólag érdekel, szerencsére helyre jött teljesen, már nem fáj egyáltalán. De kicsit paráztam azért mi lesz.
2023. dec. 8. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!