Bokasérülés mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tegnap elestem véletlenül, a bokám befelé fordult. Rá tudtam állni de bedagadt kívül belül, folt nincs rajta. Most is tudok járni, de lassan, mozgatni is tudom, mérsékelten fáj ha mozgatom. Éjjelre felpolcoltam, most fáslizom, krémezem, nem lett éjjel se jobb se rosszabb. Mennyire lehet nagy a gáz? Egy hete van új munkahelyem (iroda) félek orvoshoz menni nehogy begipszeljék, muszáj mennem dolgozni, valahogy bebicegek holnap. Miből tudnám ha nagyobb gáz lenne?2023. szept. 17. 08:30
11/30 anonim válasza:
Eddig jó, na de a szalag nem biztos hogy visszább fog menni, elég lassú műfaj ez. Próbáld meg erőltetni, mázlira alapozni, hátha magad alá fordul a lábad és valami súlyosabb lesz belőle. Nem ezt kívánom, de minden esélyed megvan rá, ha gyors megoldásokra törekszel. Vannak akik nem szánnak elég időt magukra, mint Pataky művészűr, aki a komoly szívműtétje után már haknizni akart. Valakik az Istennek sem akarnak komolyan venni egy problémát, nem figyelnek oda magukra, gyors megoldásokra törekszenek, azért tartanak itt.
13/30 anonim válasza:
Hogy döntöttél? Elmész még ma orvoshoz vagy holnap dolgozni mész?
14/30 A kérdező kommentje:
Szerintem dolgozni, mert egyelőre elég jónak tűnik. Egyedülálló anya vagyok 2 gyerekkel, igaz támogat a volt férjem, de nyilván abból nem jövünk ki teljesen, muszáj dolgoznom, végre találtam egy gyerekek mellett rugalmasan végezhető jól fizető munkát, nem bukhatom. Nyilván ha lábra sem tudnék állni nem lenne sok választásom, de nem vészes.
2023. szept. 17. 13:43
15/30 anonim válasza:
Persze! Megértem az érvelésed. Egy bizonyos szintig. De azon felül nem. OK elmész holnap dolgozni, mert "éppen nem fáj" a lábad. Jön egy újabb rossz lépés és nemcsak, hogy kibicsaklik a bokád, hanem esetleg el is törik. Akkor nem 2-3 hét táppénz lesz, hanem akár 3-4 hónap. És akkor hogyan fogtok megélni?!
16/30 anonim válasza:
Ezért kellene MA elmenni, megnézetni. Aztán vagy lehet megnyugodni, vagy kapsz egy járógipszet mondjuk.
17/30 anonim válasza:
15-nél jogos a felvetés! Szerintem gondold át!
18/30 anonim válasza:
Én tudom milyen a kinyúlt bokaszalag, gyakorlott vagyok ebben. Az első eset után egyre sérülékenyebb lesz a bokaszalag. Nehezebb lesz vele biztonságosan járkálni. A jó útfelületek és egy rossz lépés együttesen teszik meg a hatásukat!
20/30 anonim válasza:
Kedves kérdező! Mérlegelted az itt történt felajánlásokat? Továbbra is erőlteted, hogy "márpedig ha törik, ha szakad" dolgozni mész vagy megjött az eszed és nem kockáztatsz egy rásérülést, hanem most bevállalod a 2-4 hetes betegállományt és ezzel esetleg megelőzöl egy rásérülést és egy esetleges 3-4 hónapos "kényszerpihenőt"? Egyébként mekkorák a gyerekek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!