Eltörhetett a bokám? Mit tehetnék ilyen helyzetben? (többi lent)
17 éve fiú vagyok! Nagyjából 1 órája a családi házunk emeletéről lejöttem vízért. Az utolsó lépcsőfokról lecsúszott a lábam és magam alá bicsaklott. Abban a pillanatban, mintha reccsent is volna egyet. Mire visszaértem a nappaliig, addigra már lépni alig tudtam. A bokám háromszorosára dagadt. Mostanra enyhe véraláfutások is megjelentek rajta. Jelenleg a nappaliban fekszem. A bokámat elkezdtem borogatni, jegelni, ill. felpolcoltam. A fájdalom nem csillapodik.
A szüleim dolgoznak, 7 után érnek haza. A kisebb (4-13 éves) testvéreimre én vigyázok. Havonta max 2 este van ilyen, amikor így jön anyuéknak a beosztás.
Mi lehet ez? Eltörhetett a bokám vagy valami más?
6:15-től. Már hívtam őket, de mindkettő kinyomta a telefont. Ilyet akkor szoktak csinálni, hogyha eligazítás van vagy nem indult még el a busz.
A "7 után" az inkább 8 körül szokott lenni éjszakásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!