Eltörhetett a térdem, ha 2 napja ráestem vele egy éles kőre, de azóta járok rajta?
Ha tudod terhelni, akkor biztos nem törés, ettől függetlenül sok másféle sérülésed lehet, amivel nem kellene dolgoznod.
De ezt majd a doki elmondja, a leírtak alapján szerintem nem fognak ágyba parancsolni, maximum ajánlani fogják, hogy kíméld egy pár napig.
Jobbulást!
2-es vagyok, annyit javítanék, h VALÓSZÍNŰLEG nem törés (az emberi szervezet csinálhat fura dolgokat...).
Nekem viszont még "csak" a bokám és a combom tört el, mindkettőnél egy fél perc alatt dagadt az eredeti mèret háromszorosára.
A bokatörésnél "nem voltam szomjas", nem hittem, hogy annyitól eltörhet, így kitalàltam, hogy majd én besétálok a kórházba 😀
Gyorsan letettem róla, már attól üvöltöttem volna, ha csak hozzáért a talpam a földhöz...
A combtörésnél meg bemorfiumozva is sírni tudtam volna, mikor a hordágyon tolva egy pár mm szintkülönbséghez értünk.
Szóval durvàn magas fájdalomküszöböd lehet, ha töréssel sétálsz :)
Van olyan bokatörés (és ezt magam tapasztaltam), amivel betudsz sétálni saját lábadon a kórházba.
Igaz, hogy a térd és combcsont teljesen más.
&5
Jobb lesz, hogyha esetleg rásérült, hogy nem 4-6 hét lesz belőle, hanem 5-6 hónap?
Te a térdeden jársz? Fura lehetsz🤔
Én a porcleválástól jobban félnék. Nem hinném, hogy törés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!