Benőtt a labujjkormom, amit ki is tudtam szedni rendesen viszont nagyon éles...?
Figyelt kérdés
Nagyon éles fájdalom van még mindig a labujjamon(persze mert van rajta egy seb) viszont nagyon nehezen gyógyul. Kenegetem betadinnal és tetrannal is ezek levittek róla a gyulladást de mi mást tudnék most még csinálni vele?2021. máj. 11. 14:13
1/2 anonim válasza:
Ez most kis idő és elmúlik de szerintem minél hamarabb menj vele orvoshoz hogy kezdjenek vele valmit. Amikor nő akkor ugyan úgy be fog nőni és megint szenvedhetsz vele örökké.
2/2 anonim válasza:
Egy osztálytársamnak volt ugyanez. Az orvos beszúrt a körme alá egy "éket", ami megakadályozta, hogy további növekedés folytán ismét benőjön a húsba.
Fontos, hogy helyesen vágd a körmödet: kézen lekerekítve, lábon szinte egyenesen, hogy ne tudjon benőni a húsba (ezt a barátomtól tudom és alkalmazom)- Most azért fáj, mert minden lépésednél ránehezedik a testsúlyod, ki-kiújul a seb. Elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!