Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Beütöttem egy polcba a fejemet...

Beütöttem egy polcba a fejemet hátul, viszonylag erősen. Kicsit fáj még de nem Vészes. Viszont rendesen éreztem, hogy "meg mozdul az agyam az az folyadékba". Hülyén hangzik de igy tudom leginkább leírni az érzést.Később kijöhet még vmi tünet?

Figyelt kérdés
Esetleg lehet nagyon enyhe agyrázkódás?
2021. máj. 9. 19:48
 1/3 anonim ***** válasza:
49%
Hányingered lenne agyrazkodasnal + aluszékonyság.
2021. máj. 9. 19:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Volt már enyhe, és közepes agyrázkódásom is.

Amit leírtál, nem tartozik a tünetek közé, és igen később is lehetnek tünetek.

A közepesnél bringázás közben lökött fel egy furgon oldalról, miután mindent megbeszéltünk, felültem a bringára, és mentem tovább.

Másnap délelőtt, a hányáson kívül az összes tünetét produkáltam az agyrázkódásnak, meló után bementem a traumatológiára, és haza sem engedtek.

Mivel te hátul ütötted be a fejed, mindenképp érdemes lenne megnézetni ha holnap nem javul, vagy amint rosszabb a helyzet, mert ott akár a kisagy is tud sérülni.

2021. máj. 9. 20:18
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is jártam így, hogy nyitott ablak sarkába vertem be a fejem hátul, nem is kis erővel. Én konkrétan leültem, annyira fájt, szintén ezt éreztem, hogy az egész agyam beleremegett. Persze lehet, hogy nem, de érzésre ilyesmi volt.

Én vártam, hátha rosszabbul leszek, de nem történt semmi, így nem mentem vele orvoshoz (ennek már több éve). Ha rosszabb lenne, fordulj orvoshoz mindenképp.

2021. máj. 12. 04:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!