Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hány évesen jött meg az elsö...

Hány évesen jött meg az elsö mentruációd? Mondj el mindent róla! A történetet, hol voltál, örültél neki, vártad, tampont vagy betétet használtál, erös volt a vérzésed, hány napig tartott!

Figyelt kérdés

2015. aug. 31. 17:24
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
14 évesen, télen. Ültem a gép előtt és rettentően elkezdett fáj a hasam, amikor elmentem wc-re megijedtem mert barna volt minden... Azt hittem összekakiltam magam, majd anyukám mondta, hogya menstruáció nem csak piros lehet. A vérzésem 13 napig tartott, fájt a hasam, de azután normalizálódott. Ja és betétet használtam.
2017. júl. 2. 18:47
 32/32 anonim ***** válasza:
12 evesen, tesi elott vettem eszre a mosdoban. Persze elotte vartam mar, de amikor megjött, rögtön elkezdtem panikolni, es az is eszembe jutott hogy mostantol nincs egy "szabad" honapom se, es majdnem sirva fakadtam. Gyenge volt, 3 napig tartott, egy betet eleg volt egy napra. Azota kb 1 ev utan raszoktam a tamponra
2017. júl. 2. 21:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!