Hány évesen jött meg az elsö mentruációd? Mondj el mindent róla! A történetet, hol voltál, örültél neki, vártad, tampont vagy betétet használtál, erös volt a vérzésed, hány napig tartott!
nekem otthon, egy vasárnap jött meg legelőször, nemistudom már mit éreztem/gondoltam, de természetesnek vettem, 12 voltam, anyának nem mertem elmondani, így a kb 2 hónappal azelőtt (titokban) vett betétet használtam 2 napig, aztán aztán aszthiszem kedden vagy szerdán kivettem a betétet a bugyimból és hagytam h véres legyen, de ne ázzon át a nadrágom, aztán mikor mindenki elment otthonról, csak anya meg én voltunk együtt akkor behívtam a wc-re és úgy tettem mintha akkor jött volna meg, ő örült, én nyöszörögtem.. aztán ,,megtudtam,, hogy tök nyíltan tudok beszélgetni vele a témáról, de még mindig úgy tudja hogy akkor jött meg mikor elmondtam de egyszerűen nem mertem elmondani, mert nagyon féltem....aztán mikor elmúlt már megtapasztaltam, milyen sz@ar érzés amikor ömlik belőlem a vér, ugyanaz az érzés mint másoknál: 11 évesen várják hogy megjöjjön, pár hónap múlva meg várják hogy 30-40 é múlva elmúljon :D amúgy Bella for teens relax betétem volt legelőször, utána libresse-t vett anya :) naggggyon erős volt, óránként cseréltem a suliba, de így is féltem órákon, hogy vajon mikor ázok át... 6 napig tartott. Mostmár normál tampont használok, amit imádok, és csak 3 óránként kell kicserélni ._.
13/L (nemsokára 14)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!