Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hány évesen jött meg az elsö...

Hány évesen jött meg az elsö mentruációd? Mondj el mindent róla! A történetet, hol voltál, örültél neki, vártad, tampont vagy betétet használtál, erös volt a vérzésed, hány napig tartott!

Figyelt kérdés
2012. jan. 8. 08:42
1 2 3 4
 1/33 A kérdező kommentje:
Várom a válaszokat!
2012. jan. 8. 10:00
 2/33 anonim ***** válasza:
12 voltam, otthon, örültem, vártam, tampont, közepes, 5 napig.
2012. jan. 8. 10:34
 3/33 anonim ***** válasza:
13 voltam, hogy hol voltam arra már nem emlékszem, de iszonyatosan fájt, hánytam, görcsöltem, nagyon erős is volt meg több mint egy hétig tartott... És nem vártam. Gondolom akkor még betétet használtam. Hát nem vagyok egy szerencsés alkat :D (Muszáj fogigátlót szednem miatta.)
2012. jan. 8. 10:51
 4/33 anonim ***** válasza:
13, otthon nyári szünetben, nem érdekelt különösebben, nem is vártam, betétet használtam, nem volt erős, és már nem tudom hány napig tartott (de ötnél biztos nem tovább)
2012. jan. 8. 11:24
 5/33 anonim ***** válasza:

-13 évesen jött meg, nyári szünetben.

-Otthon voltam.

-Nem nagyon érdekelt, tudtam mi ez.

-Nagyon nem vártam.

-Betétet használtam.

-Nem volt erős a vérzésem.

-Olyan 4 napig tartott.

16/L

2012. jan. 8. 13:14
 6/33 anonim ***** válasza:
12 évesen jött meg, otthon voltam, nem vártam és nem is örültem neki. Akkor még betétet használtam. kb 5 napig tartott.
2012. jan. 8. 13:29
 7/33 anonim ***** válasza:
70%

Nekem elég vicces :D Az idei nyári tábor utolsó előtti napján, bent volt pár lány a wc-ben, behívtam legjobb barátnőm (neki már megjött) hogy mi ez? Mondta hogy megjött. B@sszus, kimentem, összes lány megtapsolt, ilyen ovációban voltak, mondták, hogy mi hogy van, ne izguljak, adtak betétet, ilyen üresség érzésem volt, vagy nem tudom, hogy írjam le. Pont akkor mentünk volna ilyen kisvonat túrára és a fél iskola rám várt xd.És amúgy vártam :)

12/L

2012. jan. 8. 20:15
 8/33 anonim válasza:
35%
12 éves voltam a suliből jöttem haza és otthon láttam meg.Hát 1 kicsit örültem neki annyira nem vártam betétet használtam közepes és kb 5 napig
2012. jan. 8. 21:44
 9/33 Cherry-13 válasza:
15.szülinapom előtt volt először és igazából annyira nem lepődtem meg csak fura volt. 2-3 napig tartott( most is csak 3-4 napig szokott tartani) ja és otthon voltam pont:D
2012. jan. 8. 22:34
 10/33 anonim válasza:
Én nekem most október elsején jött meg és 11 vagyok.nem igazán örültem neki.A wc-n voltam az unokatesómnál(a legjobb barátom :D)és láttam hogy véres a bugyim mondtam neki Hé véres vagyok.Erre azt mondta:haha nagyon vicces.Oda jött és majd sikított egyett XDDD.Anyát felhívtuk megfürödtem kaptam betétet.Vissza mentünk a barátnőmért és mentünk Izsákra az ismerősökhöz :D.egyébként nem volt erős
2012. jan. 9. 22:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!