Hány évesen jött meg az elsö mentruációd? Mondj el mindent róla! A történetet, hol voltál, örültél neki, vártad, tampont vagy betétet használtál, erös volt a vérzésed, hány napig tartott!
Ma reggel/hajnalba :D
Mamámnál voltam, nem nagyon vártam,mert láttam mindig hogy nővérem,anyum is szenved (erősen görcsölnek). Tegnap este nagyon nehezen birtam aludni,mert görcsöltem, mondom biztos csak mert bezabáltam mindent, de reggelre megjött.
Nem volt nálam semmi, úgyhogy irány haza és betétet használok. Kicsit erős, de nem vészes
11éves voltam
-Szeptember 2.-án jött meg
-Hát egy kicsit megvoltam ilyedve mert tisztára át voltam ázva és semmi sem volt nálam
-Betétet használltam
-olyan 6-7 napig tartott
- közepes volt a vérzésem
11 éves voltam, pár hónappal a 12. Szülinapom előtt
Egy sulis reggelen jött meg, hála istennek anya otthon volt, adott betétet is. De már előtte 1 évvel azt mondta anyukám, használjak csak sima tisztaságit, mert akkor már volt folyásom! Aznap suliba nagyon rossz volt, olyan fura, üres érzés volt bennem... mindig ellenőrizgettem! Örültem neki, vártam is, betétet használtam, és azóta is azt használok, elég gyenge volt az első, olyan 4 napig tartott! Azóta annyira nem örülök neki, Mer egyszer renszeres, egyszer teljesen összevissza menstruálok
Ja, és 13 éves leszek
Nekem 11 évesen jött meg 2014 november már nem emlékszem a napra
Reggel későn keltem suliba kellett menni és már késésben voltam. Anyatol pizsiben köszöntem el, még a reggeli wc előtt. Ő elment dolgozni és meg wcre és néztem, hogy mitől lehet piros a papír.. Már olvastam a menzeszről és tudtam ilyeneket de ugye anyum elment akkoriban szégyellős voltam apanak nem mertem szólni. Ugyhogy kimentem a mosdobol felöltöztem elindultam a suliba betét nélkül. Ott az egyik szünetben elmeseltem a legjobb barinőmnek h szerintem megjött. Aztán egész nap azzal cukkolt h Na érzed ahogy folyik? Tesiórán nehéz feladatok voltam már reg volt bocs nem elmekszem. Amikor a padon ultunk odasugtam másik baratnömnem h valszeg holnap nem tesizek ( réggebben hallottam felsős lányokat bbeszélgetni h ha megjön akkor nem tesiznek :) ), mert megjött. Kérdezi mi? Szegény azt se tudta h létezik olyan h menzesz XD
Délután hazamentem és vártam h anyám is hazaérjen. Ekkor kezdtem el agyalni hogyan mondjam el mert nagyon szégyellős voltam. Végül elmentem vécére kikiabálok Anya gyere! Ez most mivel egyenlő? Akkor elmagyarázta és kaptam tiszta bugyit, betétet
Amúgy az elején egyáltalán nem volt erős, sőt még gyengének is alig számított...
Tehát végülis otthon voltam
Még nem is gondoltam rá így nem vártam de meglepődtem
Betétet használok azóta is, már nem emlékszem hány napos volt de a leghosszabb 11nap
12 éves voltam, és éppen a wc-n ültem, majd mikor kitöröltem, láttam a vérzést. Utáltam, mai napig is utálom. Első nap közepes volt, második nap gyenge, harmadik nap erős, és kb ez volt 4-5 napig.
Betétet használtam egyértelműen. (Szárnyasat)
Utolsó vagyok.
Másnap suliban kiderült hogy a legjobb barátnőmnek is akkor jött meg, így együtt nem tesiztünk, és teljesen viccesnek fogtuk fel. Azóta kb mindig egy időpontban jön meg neki, mint nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!