Mik voltak az elsö menstruációd közvetlen elöjelei? Hány éves voltál? Örültél neki? Hogyan történt? Hol voltál? Tampont vagy betétet használtál abból milyen fajtát? Erös volt a vérzésed?
1. Észre sem vettem, csak mikor elmentem a mosdóba.
2. 13 éves voltam
3. Semmi különös nem történt, láttam, hogy megjött...
4. Még épp otthon voltam, de abban a pillanatban indultam egy táborba, úgyhogy pont "jókor" :P
5. Betétet, Always-t
6. Nem emlékszem különösebben rá, úgyhogy ebből arra következtetek, hogy nem volt erős. A táborban nem akadályozott semmiben. :)
1. Én sem vettem észre semmit de előtte már 7 hónapja volt folyásom.
2. 12 évesen
3. Hát amennyire vártam, annyira csalódtam benne.
4. Nekem a suliban jött meg, de nem vettem észre de otthon már láttam.
5. Betétet, Libresse.
6. Akkor még nem, de másnaptól kezdve 9 napig 2 óránként kellett cserélnem :(
1.Közvetlen...hmmm...talán tompán fájt az alhasam.
2.Pár nappal a 11. születésnapom előtt.
3.Nem mondanám, hogy örültem. Egyszerre volt megkönnyebbülés, ill aggodalom a suli miatt.
3.Strandon voltunk anyuval, otthon vettem észre.
4.Természetesen betétet, fogalmam sincs milyet. (Nem hinném, hogy sokan tudnák ennyi idősen kezelni a tampont.)
5.Normál.
Ja, első vagyok, és arra elfelejtettem válaszolni, hogy örültem-e neki.
Természetesen nem örültem, tök kiakadtam, hogy pont a táborba induláskor kell megjönnie. :P
De szerencsére elég vagány voltam, úgyhogy nem sokat foglalkoztam vele.
1.észre sem vettem :$
2.12 :D pont 2011.11.11-én XD
3.nem igazán :$ de azért részben igen XD
4.átáztam :$
5.az iskolában
6.betétet,always
7.ink. közepes vagy mérsékelt
1. Iszonyatosan görcsölni kezdett a hasam, de persze azt hittem hogy valami kajától...:D
2. 13
3. Igen, már régóta vártam, hogy megjöjjön. De azóta már meggondoltam magam. Uuuutálom az egészet...
4. Otthon voltam, elmentem a mosdóba és láttam a foltot.
Valami "noname" betét volt nálam de jól bevált, mivel nem volt olyan erős a vérzésem.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!