Mik voltak az elsö menstruációd közvetlen elöjelei? Hány éves voltál? Örültél neki? Hogyan történt? Hol voltál? Tampont vagy betétet használtál abból milyen fajtát? Erös volt a vérzésed?
1. folyás
2. 11
3. igen
4.nem emlékszem
5. unokatesóméknál
6.Betét.Always éjszakai
1.nem éreztem semmit se.
2.12
3.Már nagyon vártam,de mikor megjött nagyon utáltam
4.otthon
5.betét,,always
6.nem
1.folyás már régóta
2.14, igen örültem, mert már 14 évesen már várja az ember, de azóta örülnék, ha olyan lenne mint régen és nem lenne meg
3.először csak egy pici piros pötty nem törődtem vele-legközelebb 31 napra rá nem átszivárgós, de már nagyobb folt ami már hivatalosn :) első mestruáció
4.a "majdnem pecsételőnél"otthon-az első rendesen meglátszónál suliban kötelező táncórán
5.elsőnek bugyit cseréltem, arra egy tisztasági betét amit a fürdőből szedtem,anyu polcáról,de az nem is lett már olyan - másodszor a suliban nem volt semmi kéznél,tehát wc papír és mivel táncóra végén vettem észre átöltöztem és go haza, ahol tisztasági betét,mert anyukám azt használ tamponhoz meg éjszakai betétet és elmentem dmbe ahol vettem always éjszakait meg zöldet.
6. ezt már írtam. következőm kimaradt, majd azután lényegesen erősebb volt, azutánitól meg nem is tudom, mert az olyan mint most 2. 3. napon erős többin normál
1.hasfájás, érzékenység
2.13
3.igen mert már vártam de másnap programom volt és aztán rájöttem hogy nem egy kellemes dolog
4.előző este barnás volt a folyásom és másnap este már rendesen véreztem, otthon történt
5.otthon voltam, szerencsére hétvégén vasárnap, másnap nem volt suli , de jégkorizni mentem a barátaimmal
6.betétet, először carefree tisztaságit, aztán anya vett libresset, alwayst, naturellát de a libresse a legjobb
7.hát közepes de nem számítottam annyira, azt hittem hogy az elsőnél alig lesz
13,5 L
1. Teljesen barna volt a bugyim
2. 12 éves voltam.
3. Kicsit megijedtem,de utána örültem neki :)
4. Este elmentem wc-re és véres volt a bugyim.
5. Otthon (szerencsére)
6. Akkor pont nem volt itthon betét,ezért vattát tettem be,azóta always betétet használok nappalit és éjszakait.
7. Nem.
1.Előtte kicsit fájt a hasam de azt hittem azért mert éhes vagyok
2.13
3.nem nagyon érdekelt, inkább ideges voltam :D
4.táborban voltam(úsztunk is minden nap) ,hazajöttem és másnap reggel vettem észre szóval jó nagy szerencsém volt :D
5.itthon
6.nappali és éjszakai always betétet hazsnáltam-használok
7.az első gyenge volt és 5 napos, a második sokkal erősebb és hoszabb ideig tartott
Ha még aktuális, válaszolok :)
-Én nem éreztem semmit, annyi, hogy már jóval előtte volt folyás
-11 , a 12. Szülinapom előtt pár hónappal
- örültem neki, vártam is, de mostmár nem :)
- egy sulis reggelen, elmentem wcre, és véres volt a betét! Azért, Mer tisztaságit anyum már a folyás kezdetekor használtatott velem
-itthon voltam, de utána suliban
-betét, Always Ultra Normal plus egészségügyi
-nem, akkor meg nem volt erős, most van amikor az
Remélem meg aktuális volt, és segítettem ! ;) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!