Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hány évesen jött meg az elsö...

Hány évesen jött meg az elsö mentruációd? Mondj el mindent róla! A történetet, hol voltál, örültél neki, vártad, tampont vagy betétet használtál, erös volt a vérzésed, hány napig tartott!

Figyelt kérdés
2012. jan. 8. 08:42
1 2 3 4
 31/33 anonim válasza:
12. születésnapom előtt kicsivel, pont a felvételin. Nagyon nem vártam és mikor megírtam a felvételit, hazamentünk és tettem be wc papírt. Így mentem suliba 3 napon keresztül, akkor mondtam el anyumnak és 10 napig tartott. Nem volt erős és betétet használtam, még azóta is :)
2021. aug. 11. 07:55
 32/33 anonim válasza:
Egy szombat reggeli nap vettük észre anyummal, aznap mentünk az osztállyal kirándulni a hajógyári szigetre. Már előző nap végig sírtam az iskolában a délelőttöt, de ha megkérdezték, hogy mi bajom van, nem tudtam válaszolni, nem fájt semmim. Nagyon örültem neki, 11 éves múltam másfél hónappal. szárnyas és szárnyatlan betétet is használtam, próbálgattam. Az első néhány alkalommal még nem volt annyira erős, az első mensim alkalmával 3-4 betétet használtam naponta. Szerintem kb. a 4. alkalomtól erősített be és amíg menstruáltam, végig erős is maradt. kb. egy év után kezdtek erős fájdalmaim is lenni közben, volt, hogy ájuldoztam is. 11 és fél évig menstruáltam, 23 éves korom előtt két hónappal diagnosztizáltak nálam petefészek rákot, akkor eltávolították a méhemet és a petefészkeimet is, úgyhogy 4 éve nem menstruálok. Mielőtt megjött, is vártam, hogy jöjjön, a fájdalmak ellenére mindig is örültem, ha megjött, mert megvolt az a tudatom, hogy egészséges vagyok, mert mindig is pontos volt, most is örülnék neki, mert az azt jelentené, hogy ne kellett volna túlélni a rákot. Tudom, hogy a méhem és a petefészkeim elvesztése nem nagy ár az életem ért. Örülök, hogy túl éltem és tünet mentes vagyok és megpróbálom kihozni a maximumot az életemből. A kérdés lényege nem ez volt, de arra is válaszoltam, azon kívül nem panaszkodásként írtam le, de hátha a tapasztalatom bárkinek segíthet.
2023. márc. 21. 19:12
 33/33 anonim válasza:
Előző vagyok, néhány kérdésre kihagytam a választ. betétből kipróbáltam a Bella perfectát, az alwayst, a carefreet, a libresset és a naturellát, tamponból csak az OB-t a mini és normál verziót is. Alwaysből az ultra night volt a kedvencem. A legrövidebb mensim 6 napos volt a leghosszabb stresszes időszakban éretségi környékén 11 napos. 14 éves koromtól a végégig használtam tampont, az utolsó évben kipróbáltam az aplikátorosat, az megkönnyítette a felhelyezést. Tisztasági betétre végig volt szükségem az év minden napján az első mensimtől a műtétemig.
2023. márc. 21. 19:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!