Hány évesen jött meg? Hogy történt? Hogy mondtad meg anyukádnak? Milyen betétet használtál? Hány napig tartott nem éreztétek kényelmetlennek? Vártátok? Örültetek neki? Hogy telt aznap a napotok?
13 évesen,reggel felkeltem és véres volt a bugyim,csak úgy megmondtam anyának hogy megjött,libresse-t használtam,8 napig tartott,de kényelmetlen volt,igen vártam és örültem neki,nem telt jól az a napom.
13/L
11 voltam amikor először megjött :P. Este elmentem wc-re és amikor megtöröltem magam véres volt a wcpapír . Szóltam anyukámnak hogy vagy megjött vagy véreset pisiltem .Mondta hogy akkor mejött . Always Ultrát használok kezdetektől .:) Első vérzés 3 napig tartott .
13/L
2003.december 17-e, szerda. Annyira nem volt emlékezetes nap más szempontból, de ezt nagyon megjegyeztem :)
reggel a WC-n észrevettem, hogy sötét folt van a bugyimon, és nagyon lassan indult csak el. Már majdnem mindent tudtam róla 2 nővér mellett, de az egésztől annyira kellemetlenül éreztem magam, hogy mialatt suliban voltam 6 órán át, minden második szünetben cseréltem betétet, pedig csak 2-3 csöpp volt bennük. Mint egy tisztaságmániás. Nővérem elmondta, hogy ez nem zsebkendő és nem fog átázni ennyitől, szóval utána már ésszel csináltam. :D
Nagyon vártam ,aztán az első nap után már egyáltalán nem. Szerintem nem kell izgulni rajta, úgyis eljön ez a fránya havi baj. Aztán ha szerencsés vagy, nem fogsz napokat görcsölni, szédülni, hányingert produkálni, átázni, stb. Sok kellemetlenséggel jár, de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!