Hány évesen használtál először tampont? Hány évesen menstruáltál először?
Figyelt kérdés
2012. dec. 3. 12:29
1/21 anonim válasza:
11 évesen jött meg, de csak az első szeretkezés után tudtam tampont használni 17 évesen.
24/N
2/21 anonim válasza:
14 éves voltam, amikor először megjött... ennek már 10 éve. Tampont csak későn, tavaly nyáron használtam először, de már bánom, hogy nem próbáltam ki előbb, mert sokkal kényelmesebbnek találtam.
3/21 anonim válasza:
13 évesen jött meg először, 14 voltam mikor ángyim javaslatára kipróbáltam a tampont, de csak 16 évesen kezdtem rendszeresen használni.
4/21 anonim válasza:
14 éves voltam, amikor először megjött.
Super Plus tampon felhelyezése is gond nélkül történt erős vérzésem esetén. 18 évesen veszítettem el a szüzességemet.
23/L
5/21 anonim válasza:
14 évesen jött meg, egyből használtam tampont, mert sportoltam (pedig nem voltam pasival 18 éves koromig). Nem volt soha gondom vele szerencsére. Mondjuk hozzátartozik a dologhoz, hogy egyszer barom nagyot estem 6 évesen a mászokáról zakosztam le, pont beleestem valami fém micsodába, emlékszem véres volt a bugyim, szóval a szűzhártyám valószínűleg elszakadt már akkor..
6/21 anonim válasza:
16 évesen jött meg először(májusban)tampont nem használtam még.
7/21 anonim válasza:
A 13. szülinapom előtt jött meg hat nappal, és kb. 15 évesen kezdtem tampont használni (NEM ekkor vesztettem el a szüzességem), mert mindig is zavart a betét, főleg tesi közben, meg amúgy is.. nem voltam képes elviselni, nem tudnék rá visszaszokni. :D
18/L
8/21 anonim válasza:
14 éves voltam/vagyok
Még nem próbáltam ki a tampont,de már hordok magamnál.
9/21 anonim válasza:
11 évesen menzeszeltem előszőr. És 18 évesen használtam elöszőr tampont! 18/L
10/21 anonim válasza:
13 évesen jött meg először. 19 éves korom óta használok tampont,és soha nem térnék vissza a betétre,utálom!
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!