Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van gyógyszer arra, ha valaki...

Van gyógyszer arra, ha valaki csak 3 hetes terhes?

Figyelt kérdés
Itthon csak abortusz van? Vagy aki még csak nagyon a terhesség elején van, van rá gyógyszer, amitől elvetél? Az abortusztól nagyon félek. És reménykedem, hogy van ilyen gyógyszer. Valaki tud róla valamit?
2010. jan. 4. 10:54
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:
100%

szerintem pedig van éppen elég gyerek a világon, aki nem kell senkinek. akinek nincs családja, éhezik vagy egy állami otthonban él. tudom milyen körülmények vannak ott, az egyik rokonom nevelőszülő, ideiglenesen otthonba került gyerekeket nevel. csak egyszer kéne mindenkinek azt megnézni. azok, akik itt kampányolnak videókkal és kritikán aluli megnyilvánulásokkal, azok vajon örökbe fogadnának mondjuk egy 5-7 éves árva gyereket? nyilván nem, mert csak a kisbaba a jó. és lehet, hogy elcsépelt, de a világ egyes részein éhen halnak a gyerekek, mint a kutyák vagy talán még alantasabb módon. arról nem linkeltek be fényképeket meg vidókat???? miért csak az embriókért küzd mindenki? szerintem valamivel jobban számít az a gyerek, aki megszületett és mondjuk éhezik vagy meghal olyan betegségben, amit mi itt nyugaton nem is tekintünk betegségnek. nekimentek mindenkinek, akinek abortusza volt vagy lesz, miközben fogalmatok sincs mi megy a világban vagy csak nem vesztek róla tudomást. szánalmas.

ha én esnék teherbe minden bizonnyal megtartanám, de soha nem fogom elítélni azokat a nőket, akik nem tartják meg. szerintem szálljatok magatokba.

2010. jan. 5. 13:51
 62/68 anonim ***** válasza:

Igen. Én linkeltem be a videókat. És ha figyelmesen elolvastad az öszes hozzászólást, akkor tudnád, hogy én vagyok az, akinek nagy valószínűséggel nem lehet saját babája, de mivel nagyon szeretnék, ezért örökbefogadás lesz.

A még meg nem született, halálra ítélt gyermek nem számít gyermeknek?

O.

2010. jan. 5. 14:22
 63/68 anonim ***** válasza:

Nem szeretnék veszekedni,nehogy ezért a mondatomért szidjatok,de a kedves 72% os babára vágyó hölgynek írnám,hogy akkor tessék itt a lehetőség,fogadj örökbe gyereket de ne kisbabát,hanem nagyobbat mondjuk 3 évest vagy efölött.Ha valaki nagyon de nagyon vágyik gyermekre,akkor mindegy hány éves nem?(jó persze azért 14 ne legyen azt aláírom)

Bocsánat az offért!

2010. jan. 5. 14:28
 64/68 anonim ***** válasza:

Írtam én olyat hogy nekem csak újszülött kell?

Szerintem nem. És igen. Abban pedig igazad van, hogy ha valaki nagyon szeretne de nem lehet, akkor már mindegy milyen gyermeket fogad örökbe. Hiszen a legnagyobb vágya, hogy anya (szülő) lehessen...

És ezért fáj, hogy van aki eldobja magától, van aki meg egy életen át szenved attól, hogy nem szülhet gyermeket.

O.

2010. jan. 5. 14:39
 65/68 anonim válasza:

Szia!

Nem pártollak és nem szidlak. De egy valamire megkérlek. Nem kötelesség, hisz nem kötelezhetlek semmire, ez csak egy kérés. Szeretném ha elgondolkodnál az örökbeadáson. Én 21 éves vagyok és 8 hónapos a babám. Imádom az érzést, néha rosszul vagyok, de az amikor a lábát hozzányomja a pocakom hozzá közelebb eső részéhez, azt nagyon élvezem. Nagyon rosszul éreztem magam mikor megtudtam, de nézve a tesztet rájöttem, hogy ezután más lesz az életem. Mindent megtettem azért, hogy a babám jól érezze magát az anyukájával ezen a világon.

Kérlek fontold meg, hogy örökbe adod. Hord ki, szüld meg, és ha azután is úgy gondolod hogy nincs rá szükséged akkor add nevelőszülőkhöz.

Köszönöm

2010. jan. 6. 12:05
 66/68 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :) Átgondolom, nagyon kedves ember vagy! :)
2010. jan. 7. 14:51
 67/68 anonim ***** válasza:
Kíváncsi vagyok, hogy végül mi lett...
2010. jan. 20. 08:19
 68/68 A kérdező kommentje:
sajnos nem tudtam megtartani. De most párommal minden rendben.
2010. jan. 27. 11:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!