Van gyógyszer arra, ha valaki csak 3 hetes terhes?

Lányok,Lányok!
Szerintem túl hosszúra sikeredett ez a válaszolgatás,és egyre jobban begorombul mindenki!
Olvastunk ellene és mellette válaszokat is,én is írtam a saját véleményemet,de most már zárjuk le a vitát oké?
Én úgy gondolom,térjünk vissza erre a kérdésre mondjuk 2 hét múlva,addigra a kérdező is túl lesz az egész tortúrán,addigra lecsillapodnak a kedélyek is.
Nem gondoljátok,hogy igazam van?
Hiába háborgunk-háborogtok,a történet már visszafordíthatatlan nem?
Mindenkinek szép napot,a kérdezőnek pedíg erőt és kitartást az elkövetkezendő napokra.

13:40-es voltam, de még eszembe jutott egy két gondolat.
-Írtam ugye, hogy mi minig megbeszéljük a párommal, hogy mi is az ábra az összebújással. A bizalmon alapuló kapcsolatban megbeszélik a párok egymással ha éppen nem kívánják egymást, és ezt az ép eszű FELNŐTT emberek fel is fogják. Mert igen, élőlényk vagyunk és nem mindig van kedvünk hancúrozni. Ez nem szégyen. A beszélgetés csodákat művel.
-Sajnos 20 évesen méhnyakrákot diagnosztizáltak nálam. Sok más nőgyógyászati problémám mellett így a nőgyógyászok szerint nem lehet gyermekem. Így, e ténynek a tudatában kell felébrednem és lefeküdnöm mindennap.
-Az elvetélt rokonomat pedig beteszik egy olyan szobába ahol 2 abortuszon áteső fiatal nő fekszik... És innentől kezdve már kevés az a szó, hogy ez az egész undorító...
Sajnálom, hogy létezik az abortusz, de talán egy valami mégiscsak megnyugtat ezzel kapcsolatban. Mégpedig az, ha elveteti a magzatát, legalább nem szeretethiányban fog felnőni és nem fog undorodni a saját gyermekétől, de főleg az, hogy nem nevelik olyan gondolkodásúvá a szülők, mint amilynek ők maguk.
Köszönöm, hogy megoszthattam e pár sort.
o.

http://www.youtube.com/watch?v=8pCgwewTZKA&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=t_3COaK2_V0
Ezt a két videót szerintem mindenkinek látnia kellene. Nekünk még középsuliban (eü-s) vetítették le. Talán azok akiknek ezt levetítették, kevesebben is fognak ész nélkül szexelni, mert nem akarnak ilyen helyzetbe kerülni...
talán...
Ti hívtátok élni, nem ő könyörgött.
O.

Szerintem ezen a honlapon mindenki belegondol abba, hogy valós-e a kérdés vagy sem. És a véleményem pedig az, hogy mindenféleképpen szánalmas az egész. Ha kamaszok kérdezik, akkor sajnálom hogy erre van idejük és a tanulásra miért nem. De a másik dolog pedig az, hogy hátha belegondolnak legalább az abortusz dologba és még ha csak egy hülyeségnek is indult...
Igazad van egyébként.
O.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!