Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van gyógyszer arra, ha valaki...

Van gyógyszer arra, ha valaki csak 3 hetes terhes?

Figyelt kérdés
Itthon csak abortusz van? Vagy aki még csak nagyon a terhesség elején van, van rá gyógyszer, amitől elvetél? Az abortusztól nagyon félek. És reménykedem, hogy van ilyen gyógyszer. Valaki tud róla valamit?
2010. jan. 4. 10:54
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:
63%
13:40-es kommentesnek üzenem,hogy teljesen igaza van és egyetértek vele.
2010. jan. 4. 13:45
 52/68 anonim ***** válasza:
De miért dühöngött a párod? Min akadt ki? Ezt meséld el légyszi!Min vesztetek össze? Remélem nem az volt a baja, hogy terhes lettél, mert azért azt tegyük hozzá, hogy ő is ott volt...
2010. jan. 4. 13:49
 53/68 anonim ***** válasza:

Lányok,Lányok!

Szerintem túl hosszúra sikeredett ez a válaszolgatás,és egyre jobban begorombul mindenki!

Olvastunk ellene és mellette válaszokat is,én is írtam a saját véleményemet,de most már zárjuk le a vitát oké?

Én úgy gondolom,térjünk vissza erre a kérdésre mondjuk 2 hét múlva,addigra a kérdező is túl lesz az egész tortúrán,addigra lecsillapodnak a kedélyek is.

Nem gondoljátok,hogy igazam van?

Hiába háborgunk-háborogtok,a történet már visszafordíthatatlan nem?

Mindenkinek szép napot,a kérdezőnek pedíg erőt és kitartást az elkövetkezendő napokra.

2010. jan. 4. 14:00
 54/68 anonim ***** válasza:
45%

13:40-es voltam, de még eszembe jutott egy két gondolat.

-Írtam ugye, hogy mi minig megbeszéljük a párommal, hogy mi is az ábra az összebújással. A bizalmon alapuló kapcsolatban megbeszélik a párok egymással ha éppen nem kívánják egymást, és ezt az ép eszű FELNŐTT emberek fel is fogják. Mert igen, élőlényk vagyunk és nem mindig van kedvünk hancúrozni. Ez nem szégyen. A beszélgetés csodákat művel.

-Sajnos 20 évesen méhnyakrákot diagnosztizáltak nálam. Sok más nőgyógyászati problémám mellett így a nőgyógyászok szerint nem lehet gyermekem. Így, e ténynek a tudatában kell felébrednem és lefeküdnöm mindennap.

-Az elvetélt rokonomat pedig beteszik egy olyan szobába ahol 2 abortuszon áteső fiatal nő fekszik... És innentől kezdve már kevés az a szó, hogy ez az egész undorító...

Sajnálom, hogy létezik az abortusz, de talán egy valami mégiscsak megnyugtat ezzel kapcsolatban. Mégpedig az, ha elveteti a magzatát, legalább nem szeretethiányban fog felnőni és nem fog undorodni a saját gyermekétől, de főleg az, hogy nem nevelik olyan gondolkodásúvá a szülők, mint amilynek ők maguk.

Köszönöm, hogy megoszthattam e pár sort.

o.

2010. jan. 4. 14:16
 55/68 anonim ***** válasza:
Na szép párja lehet ennek a lánynak is!!!Gondoljunk csak bele ha nem áll mellette a 8 éves kapcsolatában az a pasi, akkor mire számítson. Én dobnám az ürgét mint a szél. Szegény most hogy terhes lett kiderült mennyire volt fontos annak az embernek, akinek a kedvébe járt, pedig tudta hogy terhes lehet. Kövezzetek meg de én is elvetetném egy ilyentől a gyereket.
2010. jan. 5. 01:36
 56/68 anonim ***** válasza:
hát igen. nem tudjuk a részleteket, de nagyon nem szimpatikus a srác reakciója. elvileg egy érett férfi, ehhez képest... dühöng? amikor ő ugyanúgy, ha nem jobban, hibás.
2010. jan. 5. 09:42
 57/68 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=8pCgwewTZKA&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=t_3COaK2_V0

Ezt a két videót szerintem mindenkinek látnia kellene. Nekünk még középsuliban (eü-s) vetítették le. Talán azok akiknek ezt levetítették, kevesebben is fognak ész nélkül szexelni, mert nem akarnak ilyen helyzetbe kerülni...

talán...

Ti hívtátok élni, nem ő könyörgött.

O.

2010. jan. 5. 11:13
 58/68 anonim ***** válasza:
Nem gondoltatok még bele abba,hogy az ilyen kérdések provokációk is lehetnek?Nehezen tudom elképzelni,hogy egy normális nő ilyeneket ír önmagáról.... megváltozik a teste,meg,hogy undorodik attól,ami a hasában van.mi ez?! lehet,hogy közben kamaszok röhögnek rajtatok unalmukban,hogy milyen vita kerekedett... ha pedig tényleg valós,amire reagáltatok,akkor szánalmas az egész történet...
2010. jan. 5. 11:55
 59/68 anonim ***** válasza:

Szerintem ezen a honlapon mindenki belegondol abba, hogy valós-e a kérdés vagy sem. És a véleményem pedig az, hogy mindenféleképpen szánalmas az egész. Ha kamaszok kérdezik, akkor sajnálom hogy erre van idejük és a tanulásra miért nem. De a másik dolog pedig az, hogy hátha belegondolnak legalább az abortusz dologba és még ha csak egy hülyeségnek is indult...

Igazad van egyébként.

O.

2010. jan. 5. 12:02
 60/68 A kérdező kommentje:
A kérdés nem vicc volt. És a szánalmas fogalom egy kicsit mást jelent! Emberek nincsenek tisztába azzal, ha egy ember kétségbe van esve. Túl vagyok a vizsgálaton még nagyon kicsi pont 3 hetes jól saccoltam. Még nincs szíve. Csak egy kis pötty. A barátom még mindig idegbeteg... de nemsokára vége. Remélem. A hétvégén megyek.
2010. jan. 5. 13:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!