Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van gyógyszer arra, ha valaki...

Van gyógyszer arra, ha valaki csak 3 hetes terhes?

Figyelt kérdés
Itthon csak abortusz van? Vagy aki még csak nagyon a terhesség elején van, van rá gyógyszer, amitől elvetél? Az abortusztól nagyon félek. És reménykedem, hogy van ilyen gyógyszer. Valaki tud róla valamit?
2010. jan. 4. 10:54
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 A kérdező kommentje:
25 vagyok
2010. jan. 4. 11:29
 22/68 anonim ***** válasza:
36%
hány éves vagy írd le légyszi!
2010. jan. 4. 11:29
 23/68 anonim ***** válasza:
75%

Én azért javaslom, hogy gondold meg... Főleg ha 8 éve együtt vagytok, ez nem egy futó kaland! Talán még házasság is lehet!

Egyébként a papa tud róla? és a döntésedről? Neki mi a véleménye?

2010. jan. 4. 11:32
 24/68 anonim ***** válasza:
50%

Nem az a pici emberi lény kérte Tőled az életet,hanem Te adtad neki.....

Úristen megváltozik a teste....hogy én mit nem adnék azért,hogy a harmadik babámmal végre megváltozzon a testem!

és hogy nem akartad megbántani a pasidat....egy pasi többet jelent,mint a saját egészséged,saját elveid?Ráadássul tudtad,hogy termékeny napjaid vannak.Ennyire nem tudsz nemet mondani egy pasinak?Hát szép dolog....

és az a pici emberi lény most a halálos ítéletére vár,miattad! Meghal a babád,csak mert Te egy jót szexeltél???Nem minősítem.

2010. jan. 4. 11:33
 25/68 anonim ***** válasza:
75%

én is 25 vagyok és minden vágyam egy kisbaba... miért nem fordítva van. én lennék terhes és akkor te is én is, mindketten boldogok lennénk :) miért nem lehet cserélni?

tényleg gondold meg ezt az abortusz dolgot. mi van ha ezért nem lehet később? mi van, ha az a később nincs is olyan messze? mondjuk egy év múlva feléled benned az anyai ösztön?

26/68 A kérdező kommentje:
És én amúgy imádom a kisbabákat, kisgyerekeket, mert ez a munkám.
 27/68 A kérdező kommentje:

Igen teljesen igazatok van. Nem tudom itt mindenki úgy beszél, mintha nem lett volna olyan helyzetben a párjával hogy akkor jól van essünk túl rajta, mert a párja nagyon szerette volna. Igen szeretem és nem akartam neki azt mondani, hogy nem kívánlak. Nehéz időszakban vagyunk és nem akartam ezzel is terhelni. De ha tudom hogy ez megtörténik nem tettem volna meg.

Kedves előző válaszoló. Remélem sikerülni fog Neked. Én nagyon kívánom! És cserélnék is ha lehetne. :( De biztos sikerülni fog Neked ha nagyon akarod! Ne add fel. :) Minden rendben lesz!

2010. jan. 4. 11:38
 28/68 anonim ***** válasza:
50%
Hát, látszik, hogy imádod őket, de megölni nem sajnálod? Nagyon remélem, ha megteszed, többet esélyed sem lesz, hogy terhes legyél, mert az ilyenek nem érdemlik meg.
2010. jan. 4. 11:38
 29/68 anonim ***** válasza:
50%

kérlek ne folytasd, mert minél többet írsz magadról annál jobban nem sajnállak.

bocs

2010. jan. 4. 11:39
 30/68 anonim ***** válasza:
51%
Miért kell bántani??? Felelőtlen volt, senkivel se történt még ilyen??? Én megértem, énis 25leszek,nekem 1,5 éve volt abortuszom, de nálunk se volt aktuális, ha lakásunk lett volna megtartottuk volna, de sajnos nem voltunk olyan anyagi helyzetbe. Szerintem ha milliomos lenne a kérdező,nem bánná a dolgot..
2010. jan. 4. 11:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!