Van gyógyszer arra, ha valaki csak 3 hetes terhes?
Figyelt kérdés
Itthon csak abortusz van? Vagy aki még csak nagyon a terhesség elején van, van rá gyógyszer, amitől elvetél? Az abortusztól nagyon félek. És reménykedem, hogy van ilyen gyógyszer. Valaki tud róla valamit?2010. jan. 4. 10:54
11/68 A kérdező kommentje:
Én nem bírnám elviselni a gondolatot, hogy megváltozik a testem. Mit szólnának a szüleim, a barátaim. Én nagyon sajnálom a meddő párokat, mert ők örülnének ha ilyen helyzetben lehetnének. De én most a másik oldalon állok. Én az egészet egy tragikumnak látom és undorral fog el a gondolat, hogy valami van a hasamba. Nagyon rossz. Meg nagyon fáj is a hasam. Nem bírok nem oda koncentrálni. :( :( :(
2010. jan. 4. 11:16
12/68 A kérdező kommentje:
Én csak saccoltam időre nem vagyok én orvos!!! :(
2010. jan. 4. 11:17
13/68 A kérdező kommentje:
És persze, hogy nem egy szemölcs. :( 8 évig semmi gond nem volt. Erre most. Párom nem vigyázott, pedig megmondtam neki, hogy én termékeny időszakomban vagyok. :( :( Nem is akartam akkor szexelni csak nem akartam a barátomat megbántani. Azért is bánt a dolog. Mivel én nem szoktam így kockáztatni!! :(
2010. jan. 4. 11:20
14/68 anonim 

válasza:

Lehet előbb kellett volna gondolkodni és talán védekezni... Félsz,hogy megváltozik a tested?Jézusom... Ha majd egyszer vágysz arra,hogy gyermeked lehessen lehet,hogy össze sem fog jönni.Sajnállak a gondolkodásod miatt....
15/68 anonim 

válasza:

Ha holnap mész dokihoz, utána elmész a családvédelmishez, rá 3napra vissza kell menned és utána már mehetsz is a kórházba, nekem szerencsém volt, gyorsan lezajlott.
16/68 anonim 

válasza:

Nem háríthatod el a felelősséget. Még legyél te a mártír,hogy nem akartad megbántani a pasidat..Te is mondhatsz nemet, vagy lehet nálad is gumi, a fenébe is. Ha nem akarsz gyereket, védekezzél, basszus és ne itt rinyálj, mert gyomorforgató.
17/68 anonim 

válasza:

8 éve vagytok együtt, akkor nem lehetsz túl idős. mert ha pl. 16 voltál akkor, most 24 vagy. mit szólnának a szülők? örülnének, hogy nagyszülők lesznek, nem?
nem rettent vissza az sem az abotrusztól, hogy talán meddővé válasz?
18/68 anonim 

válasza:

bocs, azt akartam írni, hogy akkor nem tizenéves vagy, tehát nem az az ok, hogy túl fiatal vagy egy gyerekhez
19/68 anonim 

válasza:

Egyetértek a 11:22-el!
Megváltozik a tested??? Úrég!!!!!! Hányan összetennék a kezüket...
Megkérdezhetem hány éves vagy?
Túl fogod élni! És szerintem ha már most így gondolsz rá, NEKI is jobb hogy meg sem születik...
Sajnállak!
20/68 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! Természetesen igaza volt annak is aki felháborodott. De én a leendő gyermekemnek megakarok adni mindent. De az idő nem alkalmas rá! A semmibe nem szülhetek gyereket. Köszönöm azoknak is akik bíztatnak, hogy minden rendben lesz. Többször biztos nem fogok ilyen hibát elkövetni! Ezentúl jobban fogok vigyázni :( :( :( :( :( :( És remélem minden rendben lesz és később ha akarok akkor majd tudok szülni.
2010. jan. 4. 11:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!