Van gyógyszer arra, ha valaki csak 3 hetes terhes?

Ne félj... nem egy leányálom, ez tény, az abortusz rettenetes megoldás, de ne félj. Nyílván te látod, hogy miért nem tudod vállalni ezt a babát, arra gondolj, mennyivel rosszabb lenne így, ilyen körülmények között felnőnie. Légy erős.
Amúgy, a tabletta sem csak úgy működik, hogy otthon szeded, és egyszer csak nincs baba.

2. vagyok, amikor nálam erre került sor, olvastam egy abortusz tablettáról, amit csak bekapsz és megszakítja a terhességet, a családvédelmis magyarázta el,h az azért nagyon veszélyes,mert igazából vetélést okoz, nagyon fáj, rosszabb,mint a szülés, és sokszor nem tisztul ki a szervezet rendesen és akkor ugyanúgy egy kaparásra kerül sor:S
Próbálj meg erős lenni. Túl lehet élni. Én már túléltem.

Az abortusztabletta is ugyanolyan abortusz, ugyanúgy megölöd a saját gyerekedet. Itt nem neked van félnivalód, hanem a gyerekednek. Úgyhogy ne sajnáltasd itt magad. A gyerek nem egy szemölcs, amit csak úgy leszednek. Ő él, és te ezt elveszed tőle, és ehhez senkinek nem lenne joga. Előre kellene gondolkodni. Aki szexel, az vállalja a következményeket is, ha meg annyira vállalhatatlan egy gyerek, akkor nem kell szexelni. Bár tudom, a szexmegvonás nehezebb ügy, mint megölni egy ártatlan embert.
Mellesleg 3 hetes terhes nem lehetsz, ha már tudod. 3 hetesen még senki nem tudja, hogy terhes.
És nyugodtan lepontozhattok, marhára nem érdekel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!