Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van gyógyszer arra, ha valaki...

Van gyógyszer arra, ha valaki csak 3 hetes terhes?

Figyelt kérdés
Itthon csak abortusz van? Vagy aki még csak nagyon a terhesség elején van, van rá gyógyszer, amitől elvetél? Az abortusztól nagyon félek. És reménykedem, hogy van ilyen gyógyszer. Valaki tud róla valamit?
2010. jan. 4. 10:54
1 2 3 4 5 6 7
 1/68 anonim ***** válasza:
100%
Magyarországon nincs ilyen, csak az abortusz.
2010. jan. 4. 10:56
 2/68 anonim ***** válasza:
100%
Én 1,5éve voltam ilyen helyzetbe, nálunk nem volt más csak az abortusz:S
2010. jan. 4. 10:57
 3/68 A kérdező kommentje:
Az hogy lehet, hogy nincs ilyen? Miért? Nagyon félek az abortusztól!!! :( :( :(
2010. jan. 4. 10:58
 4/68 A kérdező kommentje:
Most kész vagyok!!! :( :( :( Holnap kell mennem dokihoz. De tuti sírógörcsöt kapok!
2010. jan. 4. 11:00
 5/68 anonim ***** válasza:
100%

Ne félj... nem egy leányálom, ez tény, az abortusz rettenetes megoldás, de ne félj. Nyílván te látod, hogy miért nem tudod vállalni ezt a babát, arra gondolj, mennyivel rosszabb lenne így, ilyen körülmények között felnőnie. Légy erős.

Amúgy, a tabletta sem csak úgy működik, hogy otthon szeded, és egyszer csak nincs baba.

2010. jan. 4. 11:02
 6/68 anonim ***** válasza:
100%

2. vagyok, amikor nálam erre került sor, olvastam egy abortusz tablettáról, amit csak bekapsz és megszakítja a terhességet, a családvédelmis magyarázta el,h az azért nagyon veszélyes,mert igazából vetélést okoz, nagyon fáj, rosszabb,mint a szülés, és sokszor nem tisztul ki a szervezet rendesen és akkor ugyanúgy egy kaparásra kerül sor:S

Próbálj meg erős lenni. Túl lehet élni. Én már túléltem.

2010. jan. 4. 11:03
 7/68 anonim ***** válasza:
100%
Van már pozitív terhességi teszted egyáltalán? Vagy csak késik?
2010. jan. 4. 11:08
 8/68 anonim ***** válasza:
57%
nem akarom rád erőltetni, de gondolj bele mennyi meddő pár van. nagyon szép, nemes dolog lenne, ha odaadnád valakiknek. biztos szeretetben nevelkedne, jó családban. gondolom te ezt nem tudod neki megadni, ezért nem vállalod.
2010. jan. 4. 11:12
 9/68 A kérdező kommentje:
Van igen tegnap csináltam meg mégegyszer, mert négy napja késik. És a tegnapi pozitív lett. :( Itt bőgök mint egy kisgyerek. Igen jó megpróbálok erős lenni. Csak eddig soha nem volt ilyen baj. De biztos minden rendben lesz. Csak már túl akarok lenni rajta :( :( :(
2010. jan. 4. 11:13
 10/68 anonim ***** válasza:
38%

Az abortusztabletta is ugyanolyan abortusz, ugyanúgy megölöd a saját gyerekedet. Itt nem neked van félnivalód, hanem a gyerekednek. Úgyhogy ne sajnáltasd itt magad. A gyerek nem egy szemölcs, amit csak úgy leszednek. Ő él, és te ezt elveszed tőle, és ehhez senkinek nem lenne joga. Előre kellene gondolkodni. Aki szexel, az vállalja a következményeket is, ha meg annyira vállalhatatlan egy gyerek, akkor nem kell szexelni. Bár tudom, a szexmegvonás nehezebb ügy, mint megölni egy ártatlan embert.

Mellesleg 3 hetes terhes nem lehetsz, ha már tudod. 3 hetesen még senki nem tudja, hogy terhes.

És nyugodtan lepontozhattok, marhára nem érdekel. :)

2010. jan. 4. 11:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!