Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van gyógyszer arra, ha valaki...

Van gyógyszer arra, ha valaki csak 3 hetes terhes?

Figyelt kérdés
Itthon csak abortusz van? Vagy aki még csak nagyon a terhesség elején van, van rá gyógyszer, amitől elvetél? Az abortusztól nagyon félek. És reménykedem, hogy van ilyen gyógyszer. Valaki tud róla valamit?
2010. jan. 4. 10:54
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim ***** válasza:
23%

Utolsó: Jó lenne, ha moderálnád magad, látszik, hogy milyen szellemi magasles vagy.

Fel kellene fogni, hogy az abortusz gyilkosság! Legalizált gyilkosság! És ebben az esetben az "anyukának" semmi, de semmi oka nem lenne megöletni azt az ártatlan embert! Vagy jobb neki a halál, mint hogy szegény plázacica anyukának megváltozzon az alakja, és a pasija ne pénzelje tovább, vagy mi?

És hál'Istennek igen, mi nem vagyunk terméketlenek, de Ti nagyon is azok lesztek, mert azt érdemlitek, semmi mást! Mert felelőtlen gyilkosok vagytok, akiket sajnos még a törvény is támogat. De az abortusz támogatása helyett, le kellene titeket köttetni, és akkor nem lenne ilyen gond. Ha már annyira nem kell a gyerek.

2010. jan. 4. 11:56
 42/68 anonim ***** válasza:
83%
Bocs, 11:52-esnek címeztem.
2010. jan. 4. 11:56
 43/68 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem most túl zaklatott vagy ahhoz hogy jól dönts!Várj néhány napot, hogy tisztán láss.Beszélj a szüleiddel, a pároddal, és együtt hozzátok meg a döntést!És ha az az abortusz lesz, akkor sem kell egyedül lenned abban a helyzetben mert a család melletted lesz!Nekem is volt abortuszom 19 évesen!A párommal mentem!Sem házunk, sem munkám nem volt!Azóta többször eszembejut vajon milyen lehetett volna az a baba, de azóta eltelt 8 év és lett egy gyönyörű kislányunk mikor a körülmények már engedték, és most várom a kistesót!Tudni kell jó időben jó döntést hozni!Én elvetettem az elsőt hogy aztán tökéletes élete lehessen a többinek!Jó döntés volt!
2010. jan. 4. 11:59
 44/68 anonim ***** válasza:
64%
Coco Chanel is árvaházban nevelkedett.Ahhoz pedig kevés lenne több oldal is,hogy olyan fizikus-tudós-jogász-közgazdász-hírességeket felsoroljunk,akik nehéz körülmények közé születtek.A küzdeni tudás nem pénz és pompa kérdése.Nem lehet mindenki Paris Hilton.Hálisten.
2010. jan. 4. 12:02
 45/68 anonim ***** válasza:
65%

igen, a ti felfogásotok szerint a gyerek szülessen meg akárhova, akármilyen körülmények közé. a moderálást pedig nektek kell elkezdeni, nem üzenünk ilyeneket egy másik embernek h pusztuljon bele a lelkifurdalásba, és moderálhatnátok úgyis magatokat h nem erőszakoljátok rá más emberekre a gyereket. ezaz ő döntése, nektek semmi, de semmi közötök sincsen hozzá.

egy 3 hetes terhesség pedig tudod mi? egy sejt. az nem egy ember, és nem egy gyerek, hanem egy sejt.

képzeld már el ezt az országot, milenne itt ha nemlenne abortusz. a szegénység és a munkanélküliség uralná az egész országot. azoknak a gyerekeknek, akiket meg kellett szülni, nemlenne mit enni, nemlenne hol dolgoznia, mellesleg a szülei sem szeretetben nevelnék, mert muszájgyerek volt. egyik gyereknek sem lenne jó élete akit muszájból szültek meg. ez kell neked???? így képzeled el a világot? jobb még sejtkorában elvetetni, mint tönkretenni az egész életét, aztán szépen lassan az egész országot mégjobban tönkretenni.

de ahhoz h vki megértse az abortusz lényegét agy és gondolkodás kell, de nektek az nemnagyon van. a ti elképzelésetek szerint mindenki szaporodjon, sokasodjon, mindneki vállalja túl magát, taszítsa szegénységbe magát, nevelje fel azt a gyereket akár rossz körülmények között, utálatban....hát gratulálok. szép élet.

2010. jan. 4. 12:04
 46/68 anonim ***** válasza:
52%

A kérdezőnek! Ne félj. Ha nem alkalmas a gyerekvállalás, akkor menj el az abortuszra. Biztos nem lesz kellemes, de ez a helyes döntés. Legközelebb viszont védekezz, ha nem akarsz ilyen helyzetbe kerülni! Van gyógyszer, óvszer, spirál, sok minden!

Az ellenzőknek...Persze mindenkinek meglehet a saját véleménye, hogy ez most gyilkosság, vagy sem. Személy szerint nem tartom annak. Számomra onnan gyilkosság, ha már egy kifejlett egyedről van szó, legyen legalább 7 hónapos...ha azt akarja valaki elpusztítani az már lehet gyilkosság, de jogilag még az sem az....ha valaki a saját gyerekét a születése pillanatában öl meg...nah az már igen. Az már gyilkosság, hiszen a tudatában volt az állapotának, akkor miért nem vetette el, miért szülte meg és ölte meg???

És nem tudom ti hogyan gondolkodtok, de igen is vannak olyan helyzetek, amikor nem alkalmas egy kicsi érkezése. És ha éppen nem védekeztek, akkor igen, lehet őket elítélni, de még indig jobb, mintha rossz helyre születne...

És arra nem is gondoltok, hogy van aki gyógyszer szedése mellett lesz terhes??? Ritka, de ilyen is van. Ő mindent megtesz, hogy ne legyen gyermeke, mégis teherbe esik. Nyilván oka van rá, hogy védekezik, nem akarja, persze, hogy elveteti....és az erőszak?? Ha valaki erőszak áldozata lesz? Persze a gyerek tehet róla a legkevésbé, és az anyuka. De én biztosan nem tudnék felnevelni egy olyan gyereket, aki erőszak következménye.

2010. jan. 4. 12:19
 47/68 anonim ***** válasza:
79%

Az abortusz nem kellemes.Nekem ugyan nem volt, de barátnőimnek igen, és asszisztens vagyok.....de nem ez a kérdésre a válasz.

Gyógyszer nincs, csak az abortusz.

Én 19 voltam amikor szültem, mindent fel kellett adnom, az álmaimat.....de nem bánom.

A barátnőm aki akkoriban volt abortuszon, hát ma már bánja....nem lehet gyereke, a műtét miatt.

Ezzel nem akarok semmit, csak jól gondold át, mert lehet,hogy amikor szeretnéd majd nem fog sikerülni.

Néha nem tudom sajnálni azokat akik abortuszra mennek, néha nagyon....

Te felnőtt nő vagy,miért nem vállalod?Egyetem akármi megoldható baba mellett is, én is gyerek mellett képeztem magam.

Lehet lepontozni.

2010. jan. 4. 12:30
 48/68 anonim ***** válasza:
100%
az abortusszal ott kezdődik a gond, amikor valaki védekezési módszernek használja és már a 3.alkalommal megy elvetetni a gyerekét. olyan könnyű pálcát törni mások felett, meg osztani az észt, miközben fogalmatok sincsen arról, hogy esetleg ő milyen körülmények között él, van-e lehetősége. talán lehetne több megértés a világon. van éppen elég olyan gyerek, aki nem kell a szüleinek, akit nem szeret senki, azokkal bezzeg senki sem foglalkozik. akinek nem lehet babája az fogadjon örökbe, akár egy nagyobb kisgyereket. csakhogy ők már nemigen kellenek senkinek. az ilyen emberek ne osszák itt az észt. és még mielőtt érzéketlennek neveztek talán nekem sem lehet majd babám, hála egy fertőzésnek.de eltökélt szándékom az örökbefogadás, amiben a párom is támogat. és nem kisbabát. majd ha már nem lesz olyan gyerek, aki éhezik, aki intézetben lakik lehetőségek és család nélkül, akkor majd lehet lehordani a másikat. de addig meg lapítsatok és szégyelljétek magatokat a viselkedésetekért. 25/nő
2010. jan. 4. 13:20
 49/68 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Igen nagyon vigyázni fogok. Nem akarom soha többet hogy előforduljon. Utálom magam. De tanultam belőle. A párommal most nagyon összevesztünk. Az úton amikor mentünk az orvoshoz úgy viselkedett mint egy őrült. Annyira rossz az egész. A dühöngéssel nem old meg semmit. Nem is beszélünk egymással. Megmondtam neki, hogy ne is jöjjön velem holnap. Mert félek tőle. Szüleimnek nem merem elmondani, mert kész lennének. Remélem minden rendben lesz. És később lehet majd babám. :(
2010. jan. 4. 13:21
 50/68 anonim ***** válasza:
68%

Érdekes ember vagy te!

Szereted a gyerekeket, mivel a munkádhoz tartozik, de a saját babádtól undorodsz? Nem bírod elviselni, hogy meg fog változni a tested? Akkor szerinted, hogyan lesz később gyermeked? Menj csak el az abortuszra, és tiszta szívmből kívánom, hogy többet ne is lehessen gyermeked. Ilyen gondolkodású nő ne szüljön utódot! Sajnállak... szánalmas vagy. Eldobod magadtól, mert nem tudod megmondani a párodnak, hogy ne haragudj most nem lehet mert termékeny vagyok? Vagy lehet de gumival. Nálunk alap, hogy megbeszéljük hogy most nem kívánlak és nem szeretkezünk, minthogy megjátszuk, hogy hűűű milyen jó volt... Biztos jó kapcsolatotok van..

Ez az abortusz nem elfogadható és egyetértek azokkal akik felháborodtak! Elfogadható az, (relatív) mikor valaki tabletta mellett esik teherbe, vagy kiderül valami rendelleneség a picivel kapcsolatban, vagy az anyuka nem tudja kihordani egyéb szervi rendellenességek miatt.

Aki szexel, az ésszel tegye és védekezzen!

2010. jan. 4. 13:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!