Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van gyógyszer arra, ha valaki...

Van gyógyszer arra, ha valaki csak 3 hetes terhes?

Figyelt kérdés
Itthon csak abortusz van? Vagy aki még csak nagyon a terhesség elején van, van rá gyógyszer, amitől elvetél? Az abortusztól nagyon félek. És reménykedem, hogy van ilyen gyógyszer. Valaki tud róla valamit?
2010. jan. 4. 10:54
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 A kérdező kommentje:
Kössz. Ez kedves volt tőled. Én nem veszekedni jöttem ide. Én nem kértem a sajnálatot. Egy szóval sem. Igen hibás vagyok nagyon! De nem tarthatom meg. Sokszor arra gondoltam amikor vigyázok egy kicsire, hogy én is szeretnék... de most még nem lehet. Én szép életet akarok a gyerekemnek. Na én elmegyek innen. Sajnálom ha megbántottam valakit. Nem akartam.
2010. jan. 4. 11:44
 32/68 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem többen albérletben (nagyszülőknél) kezdtük az életünket... ez nem lehet kifogás!
2010. jan. 4. 11:46
 33/68 anonim ***** válasza:
24%
egy ilyen "nőnek" tényleg ne is legyen gyereke.... én csak azt a kis életet sajnálom... remélem,hogy egyszer a lelkiismeretfurdalásba fogsz beledö..ni
2010. jan. 4. 11:47
 34/68 anonim ***** válasza:
40%
Egyébként a papa tud róla? és a döntésedről? Neki mi a véleménye?
2010. jan. 4. 11:47
 35/68 anonim ***** válasza:
49%

mekkora barom emberek vannak itt. a sok abortuszellenes rontja itt a levegőt. ne foglalkozz velük, nemlényeges amit beszélnek. csak elvből rinyálnak ennyit, mert aki megszakít egy terhességet az már nekik maga az ördög, és mindegy h milyen ember, akkoris megtalálják a módját h miért ő a leggonoszabb ember a világon. tényleg nemkell velük foglalkozni, ha egy áldott jólélek lennél, de elvetetnél egy gyereket akkoris itt rinyálnának. tényleg nemlényeges, hagyjon hidegen az amit mondanak.

én 24 éves vagyok, de ha teherbe esnék énsem vállalnám a gyermeket. igaz én védekezek normálisan, nekedis ezt kellett volna tenned, nem megszakítással védekezni.

a pasidnak gondolom elege van már abból h veled csak meghatározott időben lehet szexelni (amikor nemvagy termékeny) ha gumit használnátok, vagy tablettát szednél, akkor akármikor lehetne szexelni ésmégcsak terhes sem lennél. ezt gondold meg a jövőben.

és ne aggódj, lehet majdmég gyereked a jövőben, az abortuszon pedig hamar túlleszel.

2010. jan. 4. 11:48
 36/68 anonim ***** válasza:
57%
11.46-nak: én a szüleimnél és albérletben sem vállalnék gyereket, nem lenne normális élete senkinek se.
2010. jan. 4. 11:50
 37/68 anonim ***** válasza:
60%

én megértlek, biztos meg van a döntésed oka. De szomorú, hogy így alakult. boldogabb jövőt kívánok nektek!

és köszönöm a te jókívánságaid is. 11:33 voltam.

2010. jan. 4. 11:50
 38/68 anonim ***** válasza:
38%

a sok abortuszellenes pedig menjen már innen a ge-cibe, hogy lehet ilyet mondani egy másik embernek, hogy "remélem a lelkiismeretfurdalásba fogsz beledögleni"? ki a f@sz vagyte? és mit képzelsz magadról?

a többiek pedig, akik eröltetik rá a gyereket a kérdezőre, gondolkozzatok már azzal a csökött agyatokkal, ha ráerüöltettek egy olyan emberre egy gyereket aki ótzkodik tőle, akinek egyáltalán nemkell, aki nemakar gyereket, akkor annak a gyereknek milyen élete lesz? vagy nektek tökmindegy, csak szülessen meg? aztán meg lehet h 6 évesen állami gondozásba kerül? nektek ezis tökmindegy??? mindegy milesz vele csak szülessen meg? ez milyen felfogás????? ti télleg ennyire primitívek vagytok????? kár, hogy termékenyek vagytok....

2010. jan. 4. 11:52
 39/68 anonim ***** válasza:
27%

Ne csinálj hülyeséget!Mi az,h mindent meg akarsz adni a gyereknek?MINDENT úgysem fogsz tudni,30-40 évesen sem.Egy gyereknek ami kell az a szeretet,a többi csak hab a tortán.Persze,enni-inni kell adni,de kit érdekel ha használt vagy kínai cuccokat veszel neki,és mondjuk nem hipp kaját,azt hiszed ez érdekli?

Amúgy a párod egy ősbunkó lehet,ha nem tudtok védekezni és belédereszti.Mellesleg már van olyan h fogamzásgátló tabletta.Tudod,nem ölő,gátló!Az ilyen inkább tényleg ne szaporodjon.

2010. jan. 4. 11:55
 40/68 anonim ***** válasza:
50%
Tudod, örökbe lehet adni! Nagyon sokan örülnének egy kisbabának! Mert nem mindenki olyan szerencsés, hogy termékeny...
2010. jan. 4. 11:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!