Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruációs fájdalmak. Ez igaz?

Menstruációs fájdalmak. Ez igaz?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy ha nagyon nagy menstruációs fájdalmaim vannak, akkor meddő lehetek, vagy vagyok..ez igaz?
2009. nov. 15. 13:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyesmiről még nem hallottam, de remélem nem igaz.
2009. nov. 15. 13:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ez marhaság. Hol hallottad? Nekem olyan fájdalmas voltak a mensik, hogy nem 1x orvost kellett hívni :S És nem vagyok meddő, van egy 4 hós kisfiam. A szülés után még nem jött meg, de azt hallottam, hogy akinek fájdalmas volt a havija annak szülés után enyhébb lesz, hát remélem nálam is így lesz :)

Üdv. Minden jót!

2009. nov. 15. 13:20
 3/5 anonim ***** válasza:
69%
Akkor már kihalt volna az emberiség. Rengeteg embernek vannak igen erős görcsei, de ez huszonéves kor fölött általában csillapul.
2009. nov. 15. 13:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy van akinek azért erősek a görcsei, mert valami nincs rendben a hormonjaival, kicsi a melle, szőrösödik, kisebb a méhe is stb. És akinek a hormonjaival baj van az ugye nehezebben esik teherbe. De hogy meddő lenne... De biztos sokan vannak akiknek nagyon fáj de tökéletesen rengben vannak. Nekem is nagyon fájt, jópárszor simán kihívhattam volna az orvost, és nekem is baj van a hormonjaimmal.
2009. nov. 15. 13:29
 5/5 anonim ***** válasza:
54%
Amilyen görcseim nekem is voltak/vannak (tiniként sokszor el is ájultam, mostanában, jópár évvel a szülés után már "csak" hányok a görcsöktől), sosem lettem volna anya. Ne aggódj, a menstruációs görcsöket a méh simaizomzatának összehúzódása okozza, egyáltalán nincs kapcsolatban a termékenységgel!
2009. nov. 15. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!