Fehérfolyás. Menstruációs szurkáló fájdalmak. Mi ez? 16
Figyelt kérdés
Légyszíves segítsetek! Picit megijedtem, most már 2 napja ilyen szurkáló fájdalmakat érzek, mint amikor megjön a mensim, és van folyásom is. mensim 10. napján vagyok, 16 éves, szűz.2009. júl. 15. 19:20
1/6 anonim válasza:
velem ugyanez , csak én nem vagyok szűz, tehát kicsit idegesebb vagyok mint te. Én vettem tesztet, holnapig, ha semmi akkor tesztelek, szerintem te meg menj el nőgyógyászhoz
(am velem régen is volt ilyen, elmentem nőgyógyászhoz, és kiderült, hogy felfáztam, begyulladtak a hólyagjaim, irt fel gyógyszert és elmúlt).
2/6 A kérdező kommentje:
És szerinted magától elmúlik? :( mondjuk, hogyha melegvizes palackot teszek a pocimra, vagy hasonló? mert én félek a nőgyógyásztól, még nem voltam és egyenőre még nem szeretnék, úgyhogy kérlek, ezt ne írjátok :/ mert csak jobban kétségbeesek. köszönöm amúgy a válaszod, mert itt 2 percenként nézegettem, hogy írjon már valaki :)
2009. júl. 15. 20:31
3/6 anonim válasza:
a felfázás, csak egy tipp, attól, hogy nekem 2 éve ezt állapitották meg, nem biztos, hogy te is erre számithatsz. A melegvizes palack jó, illetve jó a torna is, ezek mind görcsoldó hatásúak. Nem akarlak elkeseriteni, de ha pár nap alatt nem múlik el, akkor igenis dokihoz kell menni, ha félsz max. anyukád elkisér
(az első voltam)
4/6 A kérdező kommentje:
Oksi, köszönöm! Remélem pár nap múlva elmúlik... ma mondjuk rengeteget sportoltam, de majd kiderül. Ez nem olyan görcs, csak mintha a petefészkemnél szurkálna.... köszönöm mégegyszer!
2009. júl. 15. 21:20
5/6 anonim válasza:
A fehérfolyás normális abban az esetben ha nem túl sok. A túl nagy mennyiségű fehér folyás gyulladás jele általában. Legalábbis én így tudom. A szurkálás nem tudom mi lehet. Kérdezd meg anyukádat, hátha tud segíteni. De mivel terhes nem lehetsz, mert szűz vagy, azt olvastam a kismamák éreznek ilyen szurkáló fájdalmat aminek oka méh növekedése.
6/6 A kérdező kommentje:
Anyu azt mondta, hogy ez menstruáció után nem gond,viszont 5 napja már vége a mensimnek. Nem értem... nagyon remélem semmi komolyabb. Olyan a szurkálás, mint mensimkor, leg. én ezt érzem akkor is. nem erős, de érzem...
2009. júl. 15. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!