Menstruációs fájdalmak ellen ti mit csináltok? Vagy milyen gyógyszert szedtek?
aha nekem is mindig ez van
én algoflexet szoktam bevenni, 6-7 órára elmulasztja, aztán újat kell bevenni :D
jah, algoflex fortét szoktam
de van algoflex M is, ami kifejezetten erre van. de nekem a forte bevált.
előző voltam :)
én általában lefekszek aludni egy órára, addig nem fáj, felkelek még jó, de ahogy megmoccanok már fáj.:SSS
De akkor kipróbálom azt:)))
Én is Algoflex M-et szoktam bevenni, de mindig "még időben" szoktam, amikor alig fájdogál, és akkor később sem lesz nagyon rossz.
Ha nem érzed magad nagyon borzalmasan, megpróbálhatod elterelni a figyelmedet. Én pl. vadállat, hörgős metált szoktam fülelni. Annyira idegesít, hogy elfelejtem a görcsöket, de tényleg. :D
úristen:D:D:D erről még sosem hallottam:D
Kipróbálom;):D
küldesz egy linket?:D
http://www.youtube.com/watch?v=gKsb-Lgr1a4
és bármi hasonló megteszi, csak szóljon hangosan... xD
[16:08]
ur isten ez mekkora tanács:D nagyon tetszik:D
Én is nagyon görcsöltem régebben ájulás szinten voltam sokszor. De én is azt csináltam hogy már korábban bevettem 1 Advilt nekem az segitett. Az Algoflex egetalán nem. Aztán az Advilhoz annyira hozzászokott a szervezetem mert annyit szedtem ezekben az időkben hogy nem hatott. Utána egy gyogykészitményt ami gyogyszernek nem minősül ittam. Mensesyl csepp a neve. Az ize borzalmas de segitett.
Most már fogmazásgátlót szedek és már az első hónapba nem görcsöltem semennyire ami velem még sose fordult elő azóta.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!