Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruációs fájdalmak ellen...

Menstruációs fájdalmak ellen ti mit csináltok? Vagy milyen gyógyszert szedtek?

Figyelt kérdés
Mindig nagyon fáj a hasam és hányingerem van, amikor menstruálok.. ti mit szoktatok csinálni ellene??:))))))))))))
2010. jan. 8. 15:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%

aha nekem is mindig ez van

én algoflexet szoktam bevenni, 6-7 órára elmulasztja, aztán újat kell bevenni :D

2010. jan. 8. 15:53
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

jah, algoflex fortét szoktam

de van algoflex M is, ami kifejezetten erre van. de nekem a forte bevált.

előző voltam :)

2010. jan. 8. 15:53
 3/15 A kérdező kommentje:

én általában lefekszek aludni egy órára, addig nem fáj, felkelek még jó, de ahogy megmoccanok már fáj.:SSS

De akkor kipróbálom azt:)))

2010. jan. 8. 15:55
 4/15 A kérdező kommentje:
most be is veszek egyet, mert mindjárt megbolondulok.
2010. jan. 8. 15:56
 5/15 anonim ***** válasza:
90%
AlgoflexM
2010. jan. 8. 16:08
 6/15 anonim ***** válasza:
93%

Én is Algoflex M-et szoktam bevenni, de mindig "még időben" szoktam, amikor alig fájdogál, és akkor később sem lesz nagyon rossz.

Ha nem érzed magad nagyon borzalmasan, megpróbálhatod elterelni a figyelmedet. Én pl. vadállat, hörgős metált szoktam fülelni. Annyira idegesít, hogy elfelejtem a görcsöket, de tényleg. :D

2010. jan. 8. 16:08
 7/15 A kérdező kommentje:

úristen:D:D:D erről még sosem hallottam:D

Kipróbálom;):D

küldesz egy linket?:D

2010. jan. 8. 16:09
 8/15 anonim ***** válasza:
Én a természetes gyógymódok híve vagyok.5-6 nappal a menses kezdete előtt igyál cickafark és pásztortáska 1:1 arányú keverékéből készült teát.Ezt a menses alatt is igyad,naponta 2-3 csészével.Görcsoldó.
2010. jan. 8. 17:33
 9/15 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=gKsb-Lgr1a4

és bármi hasonló megteszi, csak szóljon hangosan... xD

[16:08]

2010. jan. 8. 17:52
 10/15 anonim ***** válasza:

ur isten ez mekkora tanács:D nagyon tetszik:D

Én is nagyon görcsöltem régebben ájulás szinten voltam sokszor. De én is azt csináltam hogy már korábban bevettem 1 Advilt nekem az segitett. Az Algoflex egetalán nem. Aztán az Advilhoz annyira hozzászokott a szervezetem mert annyit szedtem ezekben az időkben hogy nem hatott. Utána egy gyogykészitményt ami gyogyszernek nem minősül ittam. Mensesyl csepp a neve. Az ize borzalmas de segitett.

Most már fogmazásgátlót szedek és már az első hónapba nem görcsöltem semennyire ami velem még sose fordult elő azóta.

19L

2010. jan. 8. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!