Mit ajánlanátok menstruációs fájdalmakra, milyen gyógyszert?
Meristyn(nem vagyokk benne biztos,h így kell leírni)
De ha nospára beveszel egy algopyrint az is jó.
Tudtommal az Algoflex-M az nospa+algopyrin...
Nem tudom, én nem használok semmilyet, múltkor kellett bevennem egy algoflex-m-et, mert annyira elkezdtem görcsölni, hogy kivert a hideg veríték és majdnem elájultam.
Ezek a tabik 1 óra alatt hatnak, nem lehet h az a baj, h Te már rögtön várod a hatását?
Nekem iszonyúan erős görcseim voltak, mielőtt elkezdtem szedni a fog.gátlót. Tulajdonképpen ezért is kezdtem el szedni, a nőgyógyász sem tudott velem mit kezdeni.
Felejtsd el az Algoflex M-et, és társait, mivel erős görcsök esetén nem érnek semmit :( (A dokim mondta.)
Cataflamot írt ki nekem, egy ideig teljesen jó volt. A baj az h vényköteles, és elég erős:S Ajánlom figyelmedbe még a Voltaren Dolo-t, aminek a hatóanyaga ugyanaz mint a Cataflamé, csak kisebb dózisban.
Ha nem jönne be ez sem, akkor ajánlotta még nekem az orvosom az Apranaxot, de azt sajnos nem tudom, hogy milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!