Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit ajánlanátok menstruációs...

Mit ajánlanátok menstruációs fájdalmakra, milyen gyógyszert?

Figyelt kérdés
Már próbáltam az Algoflex-M-et és a Nospa-t de egyik se haszál....
2010. júl. 1. 17:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Meristyn(nem vagyokk benne biztos,h így kell leírni)

De ha nospára beveszel egy algopyrint az is jó.

2010. júl. 1. 18:01
 2/6 anonim ***** válasza:

Tudtommal az Algoflex-M az nospa+algopyrin...

Nem tudom, én nem használok semmilyet, múltkor kellett bevennem egy algoflex-m-et, mert annyira elkezdtem görcsölni, hogy kivert a hideg veríték és majdnem elájultam.

Ezek a tabik 1 óra alatt hatnak, nem lehet h az a baj, h Te már rögtön várod a hatását?

2010. júl. 1. 18:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Meristin és én rögtön kettővel indítok, utána kb.2-3 óra múlva 1 újabb szem. Így nagyjából elviselhető. De volt már többször is, hogy ennek ellenére orvoshoz kellett mennünk (vittek :=) ) injekcióért.
2010. júl. 1. 18:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem iszonyúan erős görcseim voltak, mielőtt elkezdtem szedni a fog.gátlót. Tulajdonképpen ezért is kezdtem el szedni, a nőgyógyász sem tudott velem mit kezdeni.

Felejtsd el az Algoflex M-et, és társait, mivel erős görcsök esetén nem érnek semmit :( (A dokim mondta.)

Cataflamot írt ki nekem, egy ideig teljesen jó volt. A baj az h vényköteles, és elég erős:S Ajánlom figyelmedbe még a Voltaren Dolo-t, aminek a hatóanyaga ugyanaz mint a Cataflamé, csak kisebb dózisban.

Ha nem jönne be ez sem, akkor ajánlotta még nekem az orvosom az Apranaxot, de azt sajnos nem tudom, hogy milyen.

2010. júl. 1. 21:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Apranax, Mesulid, Flector por, Xilox granulátum mind nagyon hatékony gyógyszerek főleg NO-SPA-val kombinálva. Ezeket viszont fel kell iratnod a háziorvossal, mert vénykötelesek. Ha a mensi előtt elkezded szedni 2-3 nappal őket, akkor a fájdalom ki sem alakul.
2010. júl. 2. 01:36
 6/6 anonim válasza:
nekem a sima Panadol is maximálisan segít :)
2010. júl. 2. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!