Eros menstruacios fajdalmakra valami termeszetes megoldast ajanlanatok nekem?
Figyelt kérdés
vagy valamilyen gorcsoldot:(2011. febr. 26. 11:26
1/7 anonim válasza:
Gyógynövények. Google-ba mind bennt van.
2/7 anonim válasza:
Természetes megoldás a has melegítése. Görcsoldó Meristin.Vényköteles.
3/7 anonim válasza:
Cickafarkfu, kamilla, anizs.
Ezeket lehet keverekkent is fogyasztani, de lehet kulon-kulon is, es naponta tobb cseszevel meginni.
A csalan azert nagyon jo ilyenkor meg, mivel verkepzo is, tehat ezt is erdemes fogyasztani.
A ciklus elott mar 1 hettel kezd el ezeknek a fogyasztasat.
5/7 anonim válasza:
Fájdalom csillapításra alkalmas gyógynövények: cickafarkfű, citromfű, kakukkfű, libapimpó,pásztortáska, kamillavirág, zsályalevél. Akár külön-külön, akár keverékként fogyasztva, naponta 3x 1-1 csészényit igyál meg ebből a teából. Feküdj le, és bugyoláld be magadat melegen. Ne igyál szénsavasat, ne egyél fűszeres ételeket. A megelőző napokon fogyassz tisztító teákat, mint a csalánteát,zsurlót, zöld teát, cickafarkot, bodzát. Segítség lehet, egy megnyugtató hasmasszázs is.
6/7 anonim válasza:
Barátcserje kapszula/csepp. Kúraszerűen kell szedni,nekem rengeteget segített. Én a Zafírt barátcserjét szedtem, azt hiszem ez már nem kapható, de lehet kapni más gyártótól is, illetve létezik csepp formájában. Görcsoldóból nekem az Algoflex M vált be, a Meristin nem annyira, illetve nagyon erős görcsökre a Cataflam (vényköteles).
7/7 A kérdező kommentje:
koszi a segitseget, felpontozok mindenkit:)
2011. febr. 26. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!