Ajánlanátok valamit a menstruációs görcsökre? Nem gyógyszerre gondolok hanem valami bevált tippekre?
Melegvizes palack, cickafark tea, levendula illóolaj párologtatás. Van sok természetes módszer.
A hátrányuk az, hogy a legtöbbet csak otthon tudod alkalmazni, ha egész nap dolgozol, akkor sajnos csak a görcsoldó marad az ilyen durva görcsöknél :(
Én is a cickafark teát ajánlom, de gyógyszer mellé, kiegészítésnek. Önmagában nem hat. Már 1-2 nappal korábban elkezdheted inni. Nekem "csak" göcsöl, láz, hányás nincs, de csak úgy hat a tea, ha közben beveszek Cataflamot (receptes). Az vált be a legjobban.
Vigasztaljon: azt mondják, szülés után megváltozik a menstruáció, aki nagyon görcsölős volt, annak elmúlik, aki korábban meg se érezte, az görcsölős lesz. Nem tudom, mi igaz belőle, de reménykedni lehet. :)
A teát mondanám én is. Illetve én is cataflam-ot szedek olyankor. Úgy vettem észre, hogy az a legjobb nekem. Bár annyira nem szoktam görcsölni, de azért jobb ha egyáltalán nem fáj semmi. Mostanában fogok menni dolgozni, nem tudom, hogy azon a napon, hogy fogok tudni elmenni. :S
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!