Van e valakinek jól bevált gyógyszermentes módszere menstruációs görcsökre?
Figyelt kérdés
2009. febr. 10. 12:30
1/8 anonim válasza:
Én melegítőpárnára szoktam feküdni, nagyon jót tesz. Ha épp nincs ilyened, akkor egy fedőt tegyél a gázra, melegítsd fel , bugyoláld törölközőbe és tedd a hasadra, míg nem hül ki. (Ha kihűl, mehet megint a gázra és vissza). Nekem bevált! :-)
2/8 anonim válasza:
Szia!
Lehet hogy furán fog hangzani de én ha tampont használok nem görcsölök....Ez komoly...
Amúgy pedig ha nagyon mélyen beszívom a levegőt és kifújom és ezt sokszor ismétlem az is egész jó...:)
3/8 anonim válasza:
Állítólag a palástfű tea segít a PMS tüneteken, többek között a görcsökön is.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat, megyek és sorba próbálgatom a módszereket!
2009. febr. 10. 13:01
5/8 anonim válasza:
nagyon nagyon görcsölsz? mert akkor lehetséges el kellene menned egy kivizsgálásra, mert az rosszat is jelenthet, sajnos :(
6/8 anonim válasza:
Én elmentem és semmit nem találtak. Meleg az jót tesz.
7/8 anonim válasza:
Én is nagyon görcsöltem amikor megvolt,volt hogy nem tudtam menni dolgozni annyira fájt a derekam,hasam,az első 1-2napon.Aztán valahol olvastam,hogy mensi előtt cickafark teát kell inni,na én már elkezdtem kb.egy héttel előtte és tényleg hatásos.Azt nem mondom,hogy nem fájt egyáltalán,de közel sem annyira mint előtte.Egy próbát megér!!
8/8 anonim válasza:
Sziasztok! Hiszitek vagy nem nekem bevált módszerem van. Furcsán hangzik, de a bokád belső oldalán, ahol a bokacsontod van, felette 4 ujjal, a csont mellett kell masszírozni, erősen nyomkodni (lehet, hogy nagyon fog fájni, de "az a jó"), felváltva a két lábadon, 10-15 perc múlva enyhül a görcs, majd megszűnik.
Ekkor olyan pontot nyomkodsz, ami nyugtató, fájdalomcsillapító hatással van a görcsre. Nekem bevált, remélem értelmesen sikerült leírnom, egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!