Menstruációs fájdalmak ellen mit lehetne tenni?
Figyelt kérdés
Kb. 4 hete halványbara folyásom volt és ma görcsöl a hasam naon de néha nem érezni ,észrevettem, h sötétbarna lett a folyásom és véres2009. aug. 15. 15:33
1/5 anonim válasza:
A mensesed alatt szedj Magne B6-ot naponta 4x-5x. Nekem nagyon bevált. Simaizom lazító hatása van=oldja a görcsöt.
2/5 A kérdező kommentje:
14 éves vok nekem lehet azt szedni?
(más válaszokat is várok)
2009. aug. 15. 15:50
3/5 anonim válasza:
Én kispárnát szoktam a hasamhoz tenni és összegömbölyödöm, ha nagyon fáj. A sport is enyhíti a menstruációs tüneteket. Attól is fájhat, ha mezítlábaztál vagy kint volt a derekad és megfázott, ügyelj erre. De kaphatóak erre való fájdalom csillapítók is.
4/5 anonim válasza:
A Magne B6 jobb, mint a fájdalomcsillapító (a fájd. csill. jobban károsítja a májad és gyomorfekélyre hajlamosít). Persze, szedheted nyugodtan. Kérdezz csak meg a patikában valakit, vagy még jobb, ha a háziorvosod, ha nekem nem hiszel, menj csak biztosra.
(eü-s)
5/5 anonim válasza:
Bármilyen meleg dolog jó görcsoldó. Akár a meleg vizes palack, az egyik ismerősöm pl. alacsonyabb hőfokra állítja a vasalót, hogy ne égessen, a hasára tesz egy összehajtogatott lepedőt, vagy törölközőt és úgy teszi rá a vasalót (semmiképp ne közvetlenül a bőrre!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!