uh basszus szegénykém:S:S ismerős a helyzet, én hánytam is minden bajom volt.
Mikor veszed be az Algoflex M-et? Mert nekem általában reggel jön meg, és mikor fel keltem, de még igazából nem fájt már akkor bevettem, hogy megelőzzem a nagy fájdalmat. Mikor így vettem be akkor nagyon jó volt. de ha meg vártam, hogy el kezdjen borzalmasan fájni nekem sem hatott.
viszont mióta fogamzásgátlót szedek, azóta egyáltalán nem fáj, és ez nekem nagyon nagy áldás, mert szörnyen szenvedtem:S
esetleg megpróbálhatod még a forróvizes palackot, bele csavarod törölközőbe és a hasadra teszed, közben össze kucorodsz, de nekem az sem igazán segített, csak talán kicsit elviselhetőbbé tette!
22L
2010. nov. 22. 18:38
2/12 anonim válasza:
Nekem egyedül a Cataflam jön be...de azt a háziorvossal kell feliratnod, mert vényköteles.:-( Más nem tudok ajánlani, sajnos!
2010. nov. 22. 18:39
3/12 anonim válasza:
Igen, az nekem is bejön, ha már érzem, hogy fél-1 napon belül meg fog jönni, akkor már egy nappal előre elkezdem a Cataflamot szedni! Nem akkor, amikor már fáj.
2010. nov. 22. 18:40
4/12 anonim válasza:
Ha annyira erős fájdalmaid vannak, hogy ájulásközeli állapotba kerültél, az semmiképpen nem "normál variáns". Valaha volt nőgyógyászati ultrahangod? Benne van a pakliban, hogy esetleg olyan fejlődési rendellenességed lehet (pl. kétszarvű méh vagy hasonló), ami tud ilyen tüneteket produkálni ha nem kezelik. Akármennyire is utál az ember nőgyógyászhoz járni, én a helyedben nem vajákolnék otthon, nem éri meg fölöslegesen szenvedni.
2010. nov. 22. 18:46
5/12 anonim válasza:
Régebben én is hányással együtt görcsöltem úúúú kegyetlen volt, most 33 vagyok és bár még mindig görcsölök, már korántsem annyira fájdalmas, szal idővel alábbhagy nyugi. Én Ridol-t irattam fel házidokival az jó volt tudom. Ja vagy Appranaxot szedtem. A nospa hát ööööö kevés.nagy nulla. És jól esett ha a párom körkörösen simizte a meleg tenyerével a hasam, cickafarkteát is szoktak kortyolgatni ilyenkor nem csak ha fáj, hanem végig stuka alatt.
2010. nov. 22. 18:49
6/12 anonim válasza:
18.46 válaszoló
Neharagudj de igenis normális jelenség az ájulás közeli állapot, én is ismerekilyen lányt, nem tudom azóta mit csinál neki, hogy ne fájjon, lehet hogy a fogamzásgátló tényleg segít, őt kórházba vitték emiatt töbször mert elájult, és gyenge volt az első napokban. az ügyben felkeresheted a dokidat hogy esetleg erre mit tud javasolni.
2010. nov. 22. 18:53
7/12 anonim válasza:
Én 32 éves vagyok,és hidd el egyre rosszabb!Régen egyátalán nem tudtam suliba se menni,se dolgozni.Több orvosnál voltam,mindenféle vizsgálatot csináltak de semmit nem találtak.Ma már ha megjön a lórugásos gyógyszerek sem hatnak mentő visz el,nekem semmilyen gyógyszer sem hat,a korházban adnak fájdalom csillapítot,deaz is annyit ér mint halottnak a csók.Az orvosok is megmondták,hogy szervileg semmilyen bajom éljek együtt a fájdalommal,ennyi.Egyébként csütörtökön jön megint a nagy nap,jaaa és persze a következő Szenteste....szép karácsonyom lesz.
2010. nov. 22. 19:07
8/12 anonim válasza:
Kedves 18:53-as válaszoló, az általad és a kérdező által leírt jelenséget orvosi szaknyelven dysmenorrheának nevezik. Lehet elsődleges, ha objektív elváltozást nem találnak a háttérben, és lehet másodlagos, amit többek között anatómiai eltérések, gyulladások, daganatok stb. okozhatnak. Utóbbi kategória hangsúlyozottan nem tekinthető normálisnak, és mindenképpen nőgyógyász szakorvos kezébe való.
Nem tartom szerencsésnek egy ismeretlen - és feltehetően nem egészségügyi szakképzettségű, így rossz tanácsokat is könnyebben megfogadó - embernek mindössze egy két soros leírást olvasva azt mondani, hogy "igenis normális", miközben ez alapján nem zárható ki a panaszai mögött meghúzódó potenciálisan veszélyes probléma.
Üdvözlettel: a 18:46-os válaszoló
2010. nov. 22. 19:15
9/12 anonim válasza:
igaza van, menj orvoshoz, ez nem normális...amúgy meg vodka v házipálesz, de max 1 kupaknyi és mellé nem vehetsz be gyógyszert
2010. nov. 22. 19:18
10/12 anonim válasza:
Nekem csak az algopyrin használ, cataflam sem, mindenkinek más
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!