Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csinálja ha az első...

Mit csinálja ha az első mensinél nem lesz nálam betét?

Figyelt kérdés

2013. febr. 17. 18:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
hordj magadnál egyet, nem foglal nagy helyet és máris meg van oldva a dolog.
2013. febr. 17. 20:45
 12/20 anonim ***** válasza:

Beteszel egyet ha másra nem is, de megnyutat hogy ott van.

Amùgy nem biztos hogy kelleni fog manapság; nekem még most se kell pl.

15/l :P

2013. febr. 17. 23:00
 13/20 anonim ***** válasza:
Legyen Nálad!
2013. febr. 18. 06:47
 14/20 anonim ***** válasza:

#12-esnek: úgy érted,hogy nem jött még meg? na az szívás :s engem már vittek volna orvoshoz,mert egy másik lánynak se jött meg 14 éves koráig és kiderült hogy van baja.de hála istennek megjött nekem 3 héttel rá,miután erről beszéltem anyával.

kérdező: hordjál magadnál tisztaságit,minden nap! az a legbiztosabb! de persze csak akkor ha olyan nyúlós,krémes már a folyásod hogy muszáj.

egyik barátnőm is 10-11 éves korától hordott tisztaságit,egyszer a 12. szülinapja előtt elkísértük tisztaságit cserélni(3-an voltunk összesen) és én vettem észre hogy picit véres a tisztaságija és a szemünk láttára lett nagyobb :D

a lényeg hogy érhet meglepetés! először a libresse-t ajánlom,de a carefree is kényelmes :)

2013. febr. 18. 13:52
 15/20 anonim ***** válasza:
Mindig legyen nálad. Kis neszeszerben egy-két betét meg egy tiszta bugyi, ha esetleg átázol. Remélem anyukád elbeszélgetett veled erről a témáról, mert velem nem beszélt mikor először megjött. Az egész camponán végig mentem hófehér nadrágban, és ott jött meg először. Nem értettem miért röhögnek mögöttem az emberek. Hazaértem, el mentem wc-re és nem tudtam hogy miért lett véres a bugyim. Ott elkezdtem anyuért kiabálni, de nem volt itthon. Apum kiabált ki a nagyszobából, hogy elment. Én meg addig a wc-n ültem, két és fél órát, mire hazajött anyukám. Ott 9 évesen úgy leszidtam, hogy nem beszélt ezekről... De jó tanács, tényleg!!!!! MINDIG legyen nálad valami.
2013. febr. 18. 15:09
 16/20 A kérdező kommentje:
Hát igazából most szeretnék vele beszélni. De igazából mondjuk hogy kezdjek neki a nagy beszélgetésnek.(bocs az offért) De mit mondjak,hogy kezdjem el?
2013. febr. 18. 18:19
 17/20 anonim ***** válasza:
Pl. Anya, te hány éves voltál, mikor megjött az első menstruációd? és aztán gondolom veszi az adást és elkezd beszélgetni veled.
2013. febr. 18. 19:19
 18/20 A kérdező kommentje:

Hát igazából már gondoltam,hogy így kezdem de azért ez még sem....

Ő azt hiszi,hogy engem még az ilyesmi nem izgat

2013. febr. 18. 19:34
 19/20 anonim ***** válasza:
Ezt most te gyerek fejjel úgy fogod fel, hogy semmi, de hidd el, hogy venni fogja az adást. Megkérded, hogy mikor jött meg neki, és esetleg mondhatod, ha neki is korán, hogy izgulsz, hogy már lassan neked is meg fog, és nem tudod mit kell olyankor csinálni. Egyébként azt szokták mondani, hogyha elkezd nőni a melled, szőrösödsz, és folyásod lesz, utána jön meg, persze lehet, hogy másoknál nem ebben a sorrendben, de nálam ez így volt. Egyébként ha nem akarsz betétet hordani, bár csak nem kutat senki a táskádban, de mondjuk sűrűn jársz wc-re, akkor nem olyan gáz, mert én úgy emlékszem hogy az első napon nem volt még olyan erősen meg. Beraksz a bugyidba egy csomó wc papírt, és szólsz az osztályfőnöködnek, hogy tudna-e segíteni, vagy esetleg nem-e lehetne, hogy hazamenj, mert kellemetlenül érintett.
2013. febr. 18. 20:31
 20/20 A kérdező kommentje:
aha köszii!!
2013. febr. 18. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!