Van itt olyan akinek "a mikulás hozta az első mikulást"? Vagy valami különleges élmény esetleg ciki sztori fűződik az első menstruációjához?
Figyelt kérdés
2012. dec. 5. 22:47
1/11 anonim válasza:
Nekem legelőször 1996 karácsonyán (dec 25) jött meg, még csak 11 éves voltam. Kaptam egy tök jó farmert és mivel csak a szüleim meg a mamám voltak a szobában, fel akartam venni ott helyben és anyum szólt, hogy véres a bugyim. Elég kínos volt, de legalább nem volt ott a fél rokonság.
2/11 anonim válasza:
És neked kedves kérdező van ilyen sztorid? :-)
3/11 anonim válasza:
nekem 2005.jan. 6án a 11dik születés napomkor jött meg! :D 18/L
4/11 anonim válasza:
Nekem 13 éves koromban nőnapi ajándékként jött... :D
5/11 anonim válasza:
nekem ebben az évben péntek 13.-án éppen egy véres film közepén xd
6/11 A kérdező kommentje:
Nekem is van egy sztorim... Karácsony után dec. 27-én jött meg elôször, és aznap a kutya megharapott... Két szernecsétlenség Kari utáni ajándék.. :D
2012. dec. 7. 15:05
7/11 anonim válasza:
tavaly szilveszterkor. "új év, új élet"
8/11 anonim válasza:
Nekem egy sulis reggelen jött meg először és nem találtam a betétet, mert nem tudtam anya hol tartja. Apa segítségét kértem, aki azonban úgyszintén nem tudta, és így inkább felhívta anyukám. :D
9/11 anonim válasza:
Nekem 2012. 12. 12-én jött meg. Szerintem ez egy különleges nap volt:) De egyébként sokak szerint is különleges vagyok, bár én egy egyszerű lánynak tartom magam.
10/11 anonim válasza:
Nekem 11 évesen augusztus19-én. pont aznap mentünk a Balatonra nyaralni és amikor odaértünk, öltöztem át bikinire, pont akkor vettem észre hogy véres a bugyim. Sajna ez csak egy 3napos nyaralás volt így nem tudtam fürödni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!