Szerintetek is meg fog jönni az elsö mentruációm?
Már minden jel megvan.A mellem 3 éve nö,1-2 éve van szörzetetm fönt is lent is, fehérfolyásom 2 éve van. Most a fehérfolyásom állaga megváltozott és sokkal több lett.Tisztasági betétet kell hordanom különben átázik a bugyim.Homokóra alakom van.Mostanában sokkal érzékenyebb vagyok.Egy hét alatt 3kg-ot híztam.Már volt egy hónapja barna folyásom.A táskámban mindig van egy tartalék egészségügyi betét hogy véletlenül se érjen váratlan meglepetés.Koromhoz képest érett vagyok.Szerintetek is meg fog jönni az elsö menstruációm?
Elöre is köszi a válaszokat.
11/L
Persze, lassan meg fog jönni.. De szerintem ne várd:S amúgy nekem 12 évesen jött meg.
15/L
Én azthiszem 12 vagy 13 voltam:)
és szerintem tényleg megfog jönni neked,de persze várod gondolom.. de ne hidd hogy olyan jó:D nagyon sok mindennel jár..
nem fájt még a hasad? mert általába van akinek az is szokott,mielőtt megjön.
De fáj most is de vettem be fájdalmocsillapítót, mert alig tudok mozogni annyira fáj!
:'( :(
szia:D
nekem tegnap jott meg..szerintem szamits ra hogy lassan megjon..nekem mielott megjott fajt a fejem:/ majd irj hogy mi lett:D
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!