Segítség! Talán először meg fog jönni?
Figyelt kérdés
A kamaszkor minden jelét tapasztaltam, most az a legújabb, hogy időnként görcsöl a hasam és fáj. Talán meg fog jönni az első? 13/L2012. jan. 2. 14:56
1/10 A kérdező kommentje:
Oh, és időnként a derekam is fáj!
2012. jan. 2. 14:58
2/10 anonim válasza:
Az alhasad fáj? ( a köldök alatt) akkor lehetséges. Mindenesetre mindig legyen nálad egy betét...
3/10 A kérdező kommentje:
Igen, az alhasam fáj!
2012. jan. 2. 15:04
6/10 A kérdező kommentje:
Fehérfolyásom van már két éve..
2012. jan. 2. 15:27
7/10 anonim válasza:
Lehet, hogy hamarosan menstruálni fogsz, de biztosan nem lehet tudni, hogy mikor.
8/10 anonim válasza:
Ne törődj vele, csak legyen nálad betét. Tudom,h hiába mondom, mert én is vártam nagyon, az elsőnek nagyon örülni fogsz, aztán később erősebb lesz és több jön. na mikor már túl leszel pár átázáson és minden alkalommal úgy vérzel, mint egy haslövéses amcsi katona afganisztánban, akkor azt fogod gondolni, mint én. HOGY CSAK A SZOPÁS VAN VELE!! tudom, h ez most elképzelhetetlen de később eszedbe fog jutni amit írtam.
9/10 anonim válasza:
az utolsó válaszolóval teljes mértékben egyetértek!!! én is vártam már, most már a pokolba kívánom..volt pár helyzetem, az biztos!!:S
10/10 anonim válasza:
sok nő szívesen átvenné tőletek(akik utálják)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!