Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek is meg fog jönni...

Szerintetek is meg fog jönni az elsö mentruációm?

Figyelt kérdés

Már minden jel megvan.A mellem 3 éve nö,1-2 éve van szörzetetm fönt is lent is, fehérfolyásom 2 éve van. Most a fehérfolyásom állaga megváltozott és sokkal több lett.Tisztasági betétet kell hordanom különben átázik a bugyim.Homokóra alakom van.Mostanában sokkal érzékenyebb vagyok.Egy hét alatt 3kg-ot híztam.Már volt egy hónapja barna folyásom.A táskámban mindig van egy tartalék egészségügyi betét hogy véletlenül se érjen váratlan meglepetés.Koromhoz képest érett vagyok.Szerintetek is meg fog jönni az elsö menstruációm?

Elöre is köszi a válaszokat.

11/L

2012. jan. 8. 11:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Akkor talán a közeljövőben menstruálni fogsz.
2012. jan. 22. 10:52
 12/19 Mimika válasza:

Nekem tegnap jött meg(14 vagyok)...nagyon fájt a hasam,görcsölt is. demár mielőtt megjött volna akkor is éreztem hogy valami nincs rendben..nagyon fájt a hasam és a fejem is...

és szerintem megfog jönni neked is!!..de ne várd..mert én is nagyon vártam..és hát mikor megjott akkor jöttek a problémák.hasfájás,hányinger... :)

2012. jan. 22. 19:15
 13/19 anonim válasza:
Nekem tavaly jött meg, 14 voltam. Nagyon vártam, mert én voltam az egyetlen az osztályból akinek még nem jött meg. Ne várd hogy megjöjjön! :D
2012. jan. 23. 22:37
 14/19 anonim ***** válasza:
Lehet hogy már későn írok de igen szerintem hamarosan nagy lány leszel :)
2012. aug. 16. 23:21
 15/19 anonim ***** válasza:
Na megjött azóta?
2013. márc. 18. 19:33
 16/19 A kérdező kommentje:
Igen:)
2013. márc. 24. 09:59
 17/19 anonim ***** válasza:
Mikor ? hogyan?
2013. márc. 24. 16:13
 18/19 A kérdező kommentje:
Jan. 1-jén:) reggel felkeltem és ementem wc-re akkor mèg nem volt semmi aztán mikor kövine mentem akkor véreztem:) 8 napig tartott nagyon erõs volt és fájt. Azóta teljesen szabályos a ciklusom.
2013. márc. 27. 06:09
 19/19 anonim válasza:
Nahh megjott?
2014. júl. 20. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!