Lehet első menstruációkor tampont használni? 12 éves vagyok még nem jött meg de mindig van nálam betét. Melyik lesz majd a biztonságosabb?
első alkalommal nem ajánlatos. főleg akkor,mert az ekső általában olyan hogy egyik nap úgy érezheted,hogy ömlik,következő nap alig,mégha a nyálkahártya fokozatosan is válik le. és ez így mehet váltakozva:1. nap sok,2. nap gyenge, 3. nap erős,aztán megint gyenge.
erre azt értem,hogy nem lehet tudni,mikor milyen erősségű a vérzés,így csak ártanál a tamponnal.
am,ha a nemi érésed már azon a szinten van,akkor tarthatsz magadnál betétet. írd meg,mi mióta jelentkezik nálad és akkor meg tudjuk mondani,kb mikor lenne fontosabb hordani magadnál betétet,mert lehet hogy még hónapokra van és akkor értelemszerűen fölösleges hordanod magadnál :)
Én a betét mellett szavazok mert sokkal egészségesebb mint a tampon!
Ha a tampon átázik úgyanúgy kifolyik a vér mint a betét átázásakor. Tampon használatánál nagyon gondosan kezet kell mosni mielőtt felnyomod illetve kihúzod.
Viszont a szűzhártyán átdugott tampon mikor megtelik vérrel és kihúzod átszakíthatja a szűzhártyádat is. Ezért mikor az első szerelemmel oda kerül a sor, hogy megesik az első szexuális együttlét akkor a fiú esetleg meggyanúsít, hogy már lefeküdtél valakivel.
Hú, ezzel a kérdéssel most felizgattál, baby!
Szívesen kinyalnám a hamvas kis puncikádból a vért. Aztán szexelnénk egyet, végül pedig én dugnám be neked a tampont. Oh yeah!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!