Mit csinálja ha az első mensinél nem lesz nálam betét?
Én 10 és fél évesen kezdtem el menstruálni. Nem volt benne semmi ciki. Nálam mindig volt betét, hogy ne érjen meglepetés és ne kerüljek esetlegesen magam számára kellemetlen helyzetbe.
Szóval tegyél be egyet a táskádba olyan helyre, mondjuk egy cipzáros részbe, ahol csak a számodra elérhető és akkor nem lesz gond.
én 8.-os vagyok és mi úgy cserélünk betétet,hogy valaki elkísér :D de olyan is volt már hogy voltunk a mosdóban legalább hatan és úgy cseréltem/cserélt valaki. de arra is volt példa tavaly,hogy a barátnőmnek pisilnie kellett,bement a fülkébe,felkiáltott hogy "megjött!! adjon valaki betétet! Lucaaaaa!!"(nála volt éppen pár betét xd) és akkor is kb 5-en voltunk ott. nincs ebben semmi ciki :)
a nyolcadikos lányok közül is max pár lánynak nincs még meg.de ha veszünk 100 lányt,akkor úgy kábé 89-92 tuti menstruál :)
ezen felesleges aggódnod.
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!