Most akkor megjött?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy hogyan vannak ezek a dolgok.16 éves vagyok eléggé későn érő és ma pici barnás foltok voltak a fehérneműmön.De lehet,hogy az csak a folyás...nem tudom eldönteni..Ha megjött ma akkor holnap már ömleni fog belőlem a vér vagy mi?:S A tampont nehéz felrakni??:S Annyira félek..mindjárt sírógörcsöt kapok..nem akarom ezt:(2013. jan. 9. 16:36
31/38 anonim válasza:
Én Always ultra super plus-t használok,és még nem tapasztaltam ilyet,hogy nem szívja be.Amúgy a betéteknek nem hiszem hogy van szavatossága.
32/38 A kérdező kommentje:
Megnéztem és normal plus a neve.Viszont volt itthon többfajta és volt egy olyan ami rózsaszín csomagolású volt és ilyen lyukacsos volt a felszíne.De nem tudom,hogy az melyik fajta..Pedig az minden beszív...Segítenétek?:S Nem pont a legpuhább a felszíne, kicsit műanyagos de nagyon jó!
2013. jan. 12. 15:59
33/38 anonim válasza:
Ilyen csomagolása volt?Ez a super plus.
34/38 A kérdező kommentje:
Már nem emlékszem rá mert tegnap raktam be az utolsót , de szerintem igen :)) Akkor ha super plust veszek akkor az olyan lesz mint ami volt itthon??Ez ilyen lyukacsos felül??:)
2013. jan. 12. 17:13
35/38 anonim válasza:
Always-ből mindegyik lyukacsos,kivéve a sensitive-et.
36/38 A kérdező kommentje:
Értem..köszönöm.Még lenne kérdésem....Ha ma nem jön semmi vér,barna akkor tuti,hogy elmúlt vagy holnap azért rakjak be betétet?És a következő mennyivel előbb jöhet meg?Mi van ha nem rakok be semmit és nem veszem észre,hogy előbb jön és átázok?És mégegy..Ha most egy egész nap csak egy barna csík jött akkor nem is fog több jönni vagy a 3. 4.alkalomtól már ömleni fog?
2013. jan. 13. 17:10
37/38 anonim válasza:
Szerintem holnap még rakj be betétet,de ha ma csak egy pici volt,akkor valószínűleg elmúlt.Azt nem lehet meghatározni,hogy mennyire lesz erős a vérzésed.Nekem az első nagyon gyenge volt,mondjuk most is olyan közepesnek mondható.Lehet,hogy most az elején rendszertelen lesz-nekem is az-de majd beáll.Jövő hónapban(4-e körültől)tegyél be tisztasági betétet,ha suliba mész.És mindig legyen nálad betét,ha váratlanul megjönne a suliban.
Az előző válaszok írója vagyok.
38/38 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖK mindent :))) Nagyon jó fej vagy,hogy írsz nekem :)
2013. jan. 13. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!