Most akkor megjött?
Nyugi.Én is 16 voltam,mikor megjött,tudtam,hogy normális,mégis ugyanúgy éreztem,mint te.Rövid idő alatt meg lehet szokni.Az első menstruáció a legtöbb lánynak gyenge,tehát nem hiszem hogy ömleni fog a vér.Ha gyenge a vérzésed,inkább betétet használj.Menj nyugodtan suliba,maximum ne tesizz.Ha félsz az átázástól,menj el minden szünetben a mosdóba,ellenőrizni.
17/L
Előző vagyok.
Nem gáz,ha kell cserélni a suliban.A lánymosdóban lányok vannak,akik ha esetleg meghallják,hogy cserélsz(zörgő csomagolás)akkor sincs gáz.Ők is szoktak menstruálni.Csináld úgy,hogy a kardigánzsebedbe teszed a betéteket,hogy ne ott kelljen a táskádból átcsempészni a zsebbe.Én így csinálom.
igaza van az előzőnek. habár nekem a legelső volt eddig a legerősebb :| most tegnap is úgy jött meg,hogy barnás folyás és azóta is csak az van,némi véres folttal,de egy napra elég egy betét is! (a múltkor is 3-4 óránként cserélnem kellett).
már nálunk sem gáz,ha valaki a suliban cserél,sőt akkor is nyugodt szívvel cserél az ember,ha mások is ott vannak. 10 lányból már 9 menstruál általánosba is,szóval semmi gáz nincs benne,ha ott cserélsz,amúgy sem jó a a vér és stb annyi ideig ott pang a betéten,muszáj a csere.
mi még csak nyolcadikosok vagyunk,de már nem érezzük ezt a témát cikinek,szóval akár más lánytól is kérdezhetünk,kérhetünk betétet is.
nekem tegnap épp tesi előtt jött meg és pont nem raktam be betétet,mázlimra a fiuk kint tesiztek így max a többi lány hallotta,hogy nekem megjött és felkéredzkedtem betétért. xd
örülj neki,szervezetileg felnőtt nő vagy :))
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!