Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Most akkor megjött?

Most akkor megjött?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy hogyan vannak ezek a dolgok.16 éves vagyok eléggé későn érő és ma pici barnás foltok voltak a fehérneműmön.De lehet,hogy az csak a folyás...nem tudom eldönteni..Ha megjött ma akkor holnap már ömleni fog belőlem a vér vagy mi?:S A tampont nehéz felrakni??:S Annyira félek..mindjárt sírógörcsöt kapok..nem akarom ezt:(

2013. jan. 9. 16:36
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
75%
Jaj ne aggódj, nem olyan vészes dolog ez :) Elképzelhető, hogy megjött, de mivel ez az első, lehet, hogy nem lesz több kis barnázásnál, lehet, hogy holnapra megerősödik, ezt embere válogatja. Tegyél be egy betétet, hogyha megerősödne, akkor ne legyen belőle baleset. Én például előző este már barnázgatok kicsit, és másnap délutánra erősödik meg, de akkor sem úgy, hogy elönt, hanem fokozatosan. A tampont pedig egyáltalán nem nehéz felrakni, de kezdd a minivel, és olyan mélyre told fel, amennyire lehet. De amíg csak barnázol, fölösleges a tampon, ha nem elég nedves a hüvely, kidörzsölheti, addig használj betétet.
2013. jan. 9. 16:43
 2/38 A kérdező kommentje:
Rendben..köszönöm..Nagyon gáz lenne hogyha holnap nem mennék iskolába?Csak ,hogy kitapasztaljam milyen...mennyi ideig lehet benn a betét,hogy ne ázzak át stb....? És amúgy a suliba majd kell cserélnem??Olyan gáznak érezném:(
2013. jan. 9. 17:12
 3/38 anonim ***** válasza:
Hát ha nem mennél suliba az gáz lenne...Na csinálj belőle ekkora ügyet...Nekem októberbe volt először barna folyásom,aztán november,december és most tegnap véglegesen megjött! :D Ne parázz...Egy kicsit görcsöl majd a hasad...De a tesiórát kihagyhatod...Az valami kínzás...13/L
2013. jan. 9. 17:25
 4/38 anonim ***** válasza:

Nyugi.Én is 16 voltam,mikor megjött,tudtam,hogy normális,mégis ugyanúgy éreztem,mint te.Rövid idő alatt meg lehet szokni.Az első menstruáció a legtöbb lánynak gyenge,tehát nem hiszem hogy ömleni fog a vér.Ha gyenge a vérzésed,inkább betétet használj.Menj nyugodtan suliba,maximum ne tesizz.Ha félsz az átázástól,menj el minden szünetben a mosdóba,ellenőrizni.

17/L

2013. jan. 9. 18:38
 5/38 anonim ***** válasza:
75%

Előző vagyok.

Nem gáz,ha kell cserélni a suliban.A lánymosdóban lányok vannak,akik ha esetleg meghallják,hogy cserélsz(zörgő csomagolás)akkor sincs gáz.Ők is szoktak menstruálni.Csináld úgy,hogy a kardigánzsebedbe teszed a betéteket,hogy ne ott kelljen a táskádból átcsempészni a zsebbe.Én így csinálom.

2013. jan. 9. 18:45
 6/38 anonim ***** válasza:

igaza van az előzőnek. habár nekem a legelső volt eddig a legerősebb :| most tegnap is úgy jött meg,hogy barnás folyás és azóta is csak az van,némi véres folttal,de egy napra elég egy betét is! (a múltkor is 3-4 óránként cserélnem kellett).

már nálunk sem gáz,ha valaki a suliban cserél,sőt akkor is nyugodt szívvel cserél az ember,ha mások is ott vannak. 10 lányból már 9 menstruál általánosba is,szóval semmi gáz nincs benne,ha ott cserélsz,amúgy sem jó a a vér és stb annyi ideig ott pang a betéten,muszáj a csere.

mi még csak nyolcadikosok vagyunk,de már nem érezzük ezt a témát cikinek,szóval akár más lánytól is kérdezhetünk,kérhetünk betétet is.

nekem tegnap épp tesi előtt jött meg és pont nem raktam be betétet,mázlimra a fiuk kint tesiztek így max a többi lány hallotta,hogy nekem megjött és felkéredzkedtem betétért. xd

örülj neki,szervezetileg felnőtt nő vagy :))

14L

2013. jan. 9. 19:03
 7/38 anonim ***** válasza:
Ha megjön rendesen, és félsz, hogy átázol, a legjobb a tampon+ betét, akkor duplán be vagy biztosítva. Tesiórára én a tampont ajánlanám mindenképpen. Vigyél a mosdóba kis kézfertőtlenítőt, így tudsz tampont cserélni az iskolában is tiszta kézzel.
2013. jan. 9. 19:09
 8/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen..Amúgy felfázástól nem lehet barnás folyás ??Csak mert nagyon sokat járok a wcre pisilni...ennyit nem szoktam.
2013. jan. 9. 20:14
 9/38 A kérdező kommentje:
Amúgy az a gáz,hogy nincs itthon betét...és holnap 8 órám lesz..rettegek így elmenni...
2013. jan. 9. 20:59
 10/38 anonim ***** válasza:
Nincs a közelben Tesco,ahova el tudnátok szaladni?Az általában éjjel-nappal nyitva van.
2013. jan. 9. 21:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!