Mikor? Hol? Milyen érzés vol mikor megjött az első menstruációtok? Hány évesen?
bocs hogy ennyit kérdezek kiváncsi vok. mivel énnekem még nincs!
:)
13 évesen, otthon. nem volt semmilyen érzés :):) persze azóta utálom, mert sokszor görcsöl a hasam. :/
amúgy ne aggódj, 16 éves korodig bármikor megjöhet! :)
16/L
-2012.10.20. 4 napos szünet első napja
-otthon wc-n xd
-előtte azt hittem hogy egyből tudni fogom hogy az lesz az,de ehhez képest elsőnek azt hittem hogy befost@m XD csak a harmadiknál esett le,hogy úristen,már harmadjára menstruálok! :DD
-14
Nekem elég későn jött meg, 17évesen.
Angol órán éreztem hogy valami folyik belőlem. Elképzelésem sem volt, hogy mi lehet az, előtte még sosem éreztem olyat.. Szóltam a tanárnak hogy azonnal engedjen ki, ő meg elkezdett kötekedni, hogy nem vagyunk már az oviban tartsam vissza. Én meg se szó, se beszéd kimentem óráról. Be a mosdóba, aztán mikor megláttam, örültem nagyon, mert már orvosnál is voltunk előtte vele, hogy ilyen idős vagyok, és miért nem jön meg..
Szóval így történt.. :)
Anno már én is nagyon vártam, hisz már abban a hónapban töltöttem a 16. szülinapom. Január elseje volt este, olyan furin fájt a hasam, de nem gondoltam semmire akkor az egyszer (máskor mindig beképzeltem hogy na most biztos már megjött). (csajok mindig mondták hogy akkor olyan másképp fáj a hasa valakinek, hát tényleg más). Akkor kicsit erősebben volt meg és hosszabb ideig, úgy aludtam hogy alig mertem mozogni nehogy összevérezzem a lepedőt. Mondtam is az anyumnak, ő mondta hogy nem kell félnem. Ezekután bátran szétrakodtam éjjel ahogy szokok, erre tisztára összevéreztem a lepedőt reggelre. :) Mindezek ellenére örültem hogy végre én is nagylány vagyok. :D
Azóta eltelt jó sok év, és már azon izgulok hogy egyszercsak a kislányaim fognak menstruálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!